Κάνουμε Skype Sex γιατί έτσι μας αρέσει

Είναι λογικό να το θεωρούμε ξενέρωτο ή ντροπή;

Κανείς δεν χρειάζεται να αναφέρει πόσο ωραίο είναι το σεξ. Πόσο χρήσιμο. Πόσο αναγκαίο. Δεν είναι μόνο  διασκέδαση και καλοπέραση. Είναι υγεία. Μία μικρή σιγουριά ότι όλα πάνε καλά. Μετά το «βόλι» κάθεσαι ανάσκελα ξεκούραστος και νιώθεις σαν να έχεις κερδίσει 10 χρόνια ζωής. Είναι όμως και εκείνες οι στιγμές που την θέλεις δίπλα σου, αλλά δεν είναι. Δεν είναι κυριολεκτικά.

 

 

Το θυμάσαι το MSN;

Οι πρώτες webcams δεν αποτέλεσαν μόνο μία ευκαιρία να δούμε ο ένας τον άλλο στο Internet. Αποτέλεσαν μία σωτήρια λύση για όλες εκείνες τις στιγμές που θέλησες ένα χάδι της, ένα στοργικό φιλί της σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά δεν ήταν εκεί για τον χ-ψ λόγο. Τις εποχές εκείνες που ήμουν ακόμη φοιτητής και εκείνη ήταν αλλού, είχε μπει στις ζωές μας το MSN-Date.

Ένα καθιερωμένο ραντεβουδάκι κάθε Παρασκευή βράδυ, που αποδείκνυε ότι ο αυνανισμός μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα όταν δεν αντιμετωπίζεται και αυτός σαν «ξεπέτα». Το ραντεβού στην κάμερα περιελάμβανε εκείνη με εσώρουχα (πολλά και διαφορετικά κάθε φορά), αλλά κυρίως όρεξη για νέα πράγματα. Γιατί κακά τα ψέματα, όταν κάνεις τα ίδια και τα ίδια δεν μπορεί να σε σώσει η κάμερα. Δεν λέμε πως ήταν το πιο ιδανικό που θα μπορούσε να κάνουμε, αλλά η ανάγκη δημιουργεί ευκαιρίες. Ευτυχώς που ήρθε το Skype με καλύτερη ανάλυση και το διαδίκτυο τρέχει πιο γρήγορα…

 

jim carrey strip GIF

Όχι, δεν είναι ξενέρωτο

Ξενέρωτες δεν είναι ποτέ οι διαδικασίες, είναι πάντα οι άνθρωποι. Σε ένα –πλέον- Skype Date, υπάρχουν οι  πρόθυμοι και οι προβληματικοί. Οι πρώτοι αναγνωρίζουν την διαδικασία και σιγά-σιγά δέχονται την μύηση σε αυτό το εναλλακτικό μοντέλο ικανοποίησης. Οι δεύτεροι, γεννήθηκαν για να δυσκολέψουν τη ζωή. Είναι άνθρωποι που δεν το έχουν. Το θεωρούν ξενέρωτο, το φοβούνται, το αντιλαμβάνονται ως ντροπή.

Προσωπικά καταλαβαίνω τον φόβο του διαδικτύου,  αλλά εκτός από το δικαίωμα στην ευχαρίστηση, έχει αποδειχτεί ότι αν κάποιος χακάρει την κάμερα σου, την χακάρει όλες τις ώρες που είσαι online. Όχι μόνο αν στέκεσαι στο Skype με το στήθος να στέκεται έξω. Δεν το λες όμως ξενέρωτο. Για κανένα λόγο. Αν είναι ξενέρωτο, είναι επειδή δεν κάνεις κάτι σωστά. Όπως και στο σεξ, έτσι και εδώ χρειάζεται φαντασία. Οκ, δεν θέλει πίεση και ίσως για μερικούς, τα βήματα πρέπει να γίνονται ένα-ένα. Η αυτοϊκανοποίηση όμως περνά σε άλλο, καλύτερο επίπεδο, όταν και οι 2 συμμετέχοντες αναγνωρίσουν πως δεν είναι κάτι το τρομερό. Είναι άλλο ένα level στη σχέση τους.

 

Καν’ το, κάνει καλό

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βγάζεις τα μάτια σου κανονικά και με το νόμο, αλλά είναι και όλες εκείνες οι περιπτώσεις, που το Skype Date λειτουργεί ευεργετικά. Δεν είναι μόνο η κορύφωση το ζητούμενο. Πολλές φορές, είναι το αλατοπίπερο που λείπει από μία σχέση. Σου δίνεται η ευκαιρία να προετοιμάσεις ένα έδαφος μέσω του teasing και του όλου striptease, με αποτέλεσμα να ανυπομονείς περισσότερο να την συναντήσεις. Πόσες φορές μας έχει τύχει να έχουμε βρεθεί σε μία τέτοια κατάσταση, όπου στο τέλος πιάσαμε τον εαυτό μας να λέει «όταν την συναντήσω θα της πετάξω τα μάτια έξω». Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν με τις ντροπές, τους προβληματισμούς και τα κλισέ. Το Skype Date στην τελική, δεν είναι κάποιο app γνωριμιών. Είναι μία ιδιαίτερη συνομιλία  ανάμεσα σε σένα και εκείνη και ξεκάθαρα προσωπική.

Μην την φοβάστε την κάμερα. Τους ανθρώπους να φοβάστε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved