Να ΣΕΒΕΣAI την ιερή στιγμή που την έχεις από πάνω σου

Τρία βασικά πραγματάκια για την ώρα που Εκείνη παίρνει το πάνω χέρι. 

Ο αστικός μύθος λέει πως μια ανδροπαρέα που έχει βγει στο μπαρόκλαμπο για να διασκεδάσει και κοιτάζει μια ωραία τύπισσα που χορεύει, το πρώτο πράγμα που σχολιάζει είναι το κατά πόσο το κούνημά της και η τεχνική της μεταφέρονται αυτόματα και στο κρεβάτι της. Αυτό, σε απλά λόγια, μεταφράζεται στη μέγιστη ανδρική σοφιστεία που έχει προκύψει μετά από δεκαετίες παρατήρησης κι έρευνας: «Κουνιέται καλά; Το κάνει καλά.» 

Αν, τώρα, είσαι από τους τυχερούς-τολμηρούς που δεν θα μείνουν απλά στην παρατήρηση, αλλά θα βάλουν μπρος το κλαρκ και θα καταφέρουν «φορτωτική», μπράβο σου. Και σου δίνουμε τα συγχαρητήρια για έναν και βασικό λόγο: θα είσαι εκείνος που δεν θα μείνεις με την αιώνια απορία αλλά αντιθέτως θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι αν ο χορός δεν είναι το μοναδικό της φόρτε. Το πώς και το πότε θα το διαπιστώσεις, είναι δεδομένο: όταν πάρει εκείνη το πάνω χέρι, όταν σε καβαλήσει για να σου αποδείξει πως το κούνημα των γοφών που κράτησε τα μάτια σου κολλημένα πάνω της κανά τρίωρο, δεν ήταν τυχαίο.

Μπαίνεις σπίτι, αυτή από πάνω σου (είσαι εσύ ένας μπαγασάκος!) και η δουλειά της-δουλειά της, αλλά η δουλειά σου-δουλειά σου.

sexposition4

Έχουμε και λέμε, το λοιπόν.

1. Αποθέωνε την

Έχεις επιτέλους μπροστά σου (και πιο συγκεκριμένα πάνω σου) εκείνο που φαντασιωνόσουν όλο το βράδυ και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάς τον ενθουσιασμό σου για πάρτη σου. Είναι λίγο χειρότερο από το να μην μπορείς να πανηγυρίσεις γκολ της ομάδας σου στο 90' επειδή η καφετέρια είναι φουλ από οπαδούς του αιωνίου. Βγάλ' το λοιπόν από μέσα σου και αποθέωσέ την όσο δεν πάει. Γίνε αισχρός, γίνε παραστατικός, γίνε γλαφυρός, γίνε ό,τι θέλεις. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν της εκφράσεις όσα νιώθεις, αυτό που θα πάρεις πίσω θα έχει πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα. 

 

2. Κατεύθυνέ την

Είτε είναι η πρώτη σου φορά μαζί της στο κρεβάτι, είτε μιλάμε για τη μόνιμή σου σύντροφο που την ξέρεις απ' έξω κι ανακατωτά, είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν φάσεις μέσα στο ενενηντάλεπτο που θα θες να ανεβάσεις, να ρίξεις, να αλλάξεις γενικά τους ρυθμούς του παιχνιδιού. Ο μοναδικός τρόπος να το κάνεις, είναι να την αρπάξεις από τα «μάγουλα» ή τους γοφούς και να της δείξεις το πώς πρέπει να παίξει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή του ματς ώστε να ανέβει η απόδοσή σου και να φτάσεις στο χατ τρικ. Μην ξεχνάς ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν θεατές και οι μοναδικοί που πρέπει να μείνουν ευχαριστημένοι δεν είναι άλλοι από τους συμμετέχοντες. 

tumblr inline ogsoe05BU61un3g8v 500

 

3. Άφηνε την

Δύο οι συμμετέχοντες και δεδομένου πως δεν είσαι παρτάκιας, η ικανοποίησή του έτερου παίχτη θα πρέπει να είναι πρωταρχικό σου μέλημα. Άλλωστε, όταν είναι εκείνη από πάνω, της είναι πιο εύκολο να βγάλει όλο το ενενηντάλεπτο μούσκεμα (από τον ιδρώτα και όχι μόνο). Αμόλα καλούμπα και όταν δεις πως έχει μπει στην τελική ευθεία, άφησέ την να κάνει τα δικά της με τον ρυθμό, τον τρόπο και την ένταση που εκείνη θέλει. Για εσένα χόρευε όλο το βράδυ και πιο συγκεκριμένα για να σου δείξει όλα εκείνα για τα οποία είναι ικανή όταν θα βρεθείτε τετ α τετ. Μην της το χαλάς. Μην σου το χαλάς. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved