«Ήθελα να αφήσω μαλλί και έγινα σαν τον Valderrama»

Τι πρέπει να γνωρίζεις αν θες να μακρύνεις το μαλλί σου.

Έτσι γίνονται αυτά. Ξυπνάς ένα πρωί και λες «θα τ' αφήσω». Και τ' αφήνεις, αλλά βγαίνει ένα πράμα σαν κανταΐφι με τον καιρό και αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος. Ωραίο το μακρύ μαλλί, αλλά για να βγει σωστά έχει και αυτό τους δικούς του κανόνες. Δώσε βάση και τσέκαρε αρχικά αυτούς εδώ τους ωραίους μακρυμάλληδες που το αφήνουν σωστά.

 

 

Αρχικά, σκέψου πόσο θες να το μακρύνεις

Το ότι αποφάσισες να τα αφήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν θα επισκεφθείς ξανά τον κουρέα σου. Είναι άλλωστε ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να περιποιηθεί τις άκρες της τρίχας όσο πρέπει , ώστε το μαλλί να μεγαλώσει σωστά και να μην κατσαρώνει στις άκρες. Οι επισκέψεις στο κομμωτήριο λοιπόν, θα συνεχιστούν κανονικά.

 

bradley cooper GIF

 

Τα κυματιστά είναι πάντα καλύτερα

Ας ξεχάσουμε για λίγο τον Jared Leto. Όχι πως η ίσια τρίχα έχει κάτι το λανθασμένο, αλλά το κυματιστό μακρύ μαλλί είναι σίγουρα πιο αρρενωπό. Οπότε αν η τρίχα σου είναι έτσι στο φυσικό της, μην τρέχεις να κάνεις ισιωτικές.

 

 

Προσοχή στο στέγνωμα

Για να στεγνώσεις το μακρύ μαλλί, απαιτείται περισσότερη ώρα με το πιστολάκι. Θα σου πούμε όμως ένα μυστικό: μην τα στεγνώνεις ποτέ τελείως. Αφού χρησιμοποιήσεις πρώτα τις πετσέτες, στέγνωσε τα κατά το ήμισυ και μετά εφάρμοσε μία μέτρια κρατήματος πομάδα για να δώσεις όγκο στην τρίχα σου. Αν συνηθίζεις να τα ρίχνεις προς τα πίσω, θα τη χρειαστείς οπωσδήποτε.

 

jeff bridges middle finger GIF

 

Αν έχεις σγουρό μαλλί ξέχασε το

Λυπούμεθα αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Αλλιώς γίνεσαι Lenny Kravitz στην καλύτερη,  Carlos Valderama στη χειρότερη και Λάιονο από Θάντερκατς στην απαράδεκτη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved