Τέσσερα ζελέ πιο δυνατά κι από το αθάνατο φλίπερ

Πάρε ιδέες και παίξε μπάλα.

Στο άκουσμα της πρότασης «ζελέ για μαλλιά» το μυαλό πάει αυτομάτως στο Λύκειο. Όπου λίγο πριν τις βραδινές εξόδους σε χοροεσπερίδες του σχολείου και στις διακοπές, το μπάνιο μύριζε από ζελέ και κολόνια. Και οκ, τα χρόνια μπορεί να πέρασαν αλλά τα προϊόντα δεν άλλαξαν. Βασικά θα λέγαμε ότι εξελίχθηκαν.

Η τωρινή «γενιά των ζελέ» απαρτίζεται από προϊόντα καλοφτιαγμένα, μελετημένα και έτοιμα να απαντήσουν στις προκλήσεις της ατίθασης τρίχας σου. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα 4 καλύτερα. Γιατί δεν ξεκινούν και τελειώνουν όλα στην πομάδα.

L’ Oreal Professionel Tecni Art A Head Glue

L 039 Or eacute al Professionnel Tecni Art A Head Glue 150ml 1400675602

Σταθερή αξία στο χώρο του gel, είναι πιστός σύμμαχος για μαλλιά με ατίθασες φύτρες που στρώνουν δύσκολα. Το υλικό αποτελείται από ίνες που βοηθούν στο να εφαρμοστεί πάνω στις τρίχες του κεφαλιού, δίνοντας όγκο και λάμψη. Είναι τόσο απαλό στην αφή, που όταν θα φτάσει η ώρα να το ξεβγάλεις δεν θα χρειαστείς τίποτε περισσότερο από το νερό. Αγαπημένη προτίμηση του μέσου κουρέα που το εμπιστεύεται και το προτείνει στους απαιτητικούς.

Goldwell Style Sign Texture 5 Hardliner  

goldwell style sign hardliner 150ml

Ρευστό gel σε μορφή μελιού για styling με ακρυλικό look. Ξεχωρίζει τόσο για το δυνατό κράτημα όσο και για την έντονη λάμψη που προσφέρει, κάνοντας ιδανικό αντικαταστάτη για όσους έχουν βαρεθεί τις πομάδες και τους πηλούς. Ιδανικό για κοντά μαλλιά και κυρίως για όσους αγαπούν το ατημέλητο look.

Μιλώντας για πομάδες για δες και εδώ.

American Crew Firm Hold

c700x420

Ίσως μία από τις σημαντικότερες εταιρίες στον χώρο της ανδρικής περιποίησης, η American Crew έγινε γνωστή για τις πομάδες και τα after-shave προϊόντα της. Αν δεν σου είναι άγνωστα, καιρός να γνωρίσεις και το μεγάλο της ατού. Το gel. Κατασκευασμένο με χαμηλό δείκτη pH για την πρόληψη της ξήρανσης στο δέρμα του κεφαλιού σου, είναι εμπλουτισμένο με φυσικά εκχυλίσματα και βιταμίνη Β5 που θρέφει τις τρίχες σου. Λειτουργικά, θα χρειαστείς μόνο μία ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού που θα κρατήσει το μαλλί σου «μπετό» για όλη την διάρκεια της ημέρας.

Barba Italiana Gel Amarone

e2f42f7e5567417c07c677c5d40fdbbb

Ένα από τα καλύτερα προϊόντα στο κομμάτι των gels, το Amarone της Barba Italiana ξεχωρίζει για το εξαιρετικά δυνατό του κράτημα και την πρωτοποριακή σύνθεση. Περιέχει έλαιο από σπόρους σταφυλιού που προσφέρει αντιοξειδωτική και θρεπτική αξία, δίνοντας σου τον απόλυτο έλεγχο στο styling. Δεν αφήνει υπολείμματα και υπόσχεται να κρατήσει το χτένισμα σου ακλόνητο όλη την διάρκεια της ημέρας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved