4 χτένες αποκλειστικά για όλους τους μουσάτους εκεί έξω

Επιμένουν να μπερδεύονται; Σου έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία.

Μην έχεις το μυαλό σου μόνο στα μαλλιά. Ότι και αν βάζεις στα γένια σου, από λάδι μέχρι κρέμα, το θέμα είναι ότι χρειάζονται χτένισμα. Εκτός του ότι τα δείχνει πιο περιποιημένα, δυναμώνει και ξεμπερδεύει τις τρίχες ώστε να παραμείνουν υγιείς.

Και εδώ σου έχουμε 4 προτάσεις για χτένες, ώστε να το κάνεις σωστά.

 

1. Bluebeards Revenge

the bluebeards revenge beard brush

Ένα μακρύ και πλούσιο μούσι απαιτεί την κατάλληλη βούρτσα για να κρατηθεί όμορφο και υγιές. Σωστά; Η βραβευμένη σειρά ειδών περιποίησης Bluebeards Revenge, σχεδίασε αυτή την υπέροχη βούρτσα με στόχο να τιθασεύσει και τα πιο ατίθασα γένια. Προτίμησε την.

 

2. Mr. Bear Family

Mr Bear1332 kam 880x700 s

Η σουηδική σειρά αντρικής περιποίησης με τις κομψές ξύλινες χτένες, υπόσχεται να ξεμπερδέψει απαλά τις τρίχες χωρίς να τις «σπάσει», δίνοντας εξαιρετική εμφάνιση στη γενειάδα σου.

 

3. Goldenbeards

gol

Κατασκευασμένη από 100% ξύλο ελιάς με φυσικές μαλακές τρίχες, έρχεται να για να σου σώσει τα γένια. Με το διακριτικό λογότυπο της εταιρίας χαραγμένο στο ξύλο, η βούρτσα είναι κατάλληλη για να δαμάσει γένια περίπου στα 2,5 εκατοστά και για να απλώσει άψογα το λάδι ανάμεσα στις τρίχες.

 

4. Beardbrand

Beardbrand Pocket Comb 2 1800x

Μετά την σειρά από λάδια και balsam για τα μούσια, σειρά έχει αυτή η χτένα τσέπης ειδικά σχεδιασμένη για το μούσι σου. Περιέχει τόσο λεπτά, όσο και χονδροειδείς δόντια για μεγαλύτερη ευελιξία στο χτένισμα, με τα δόντια να έχουν στρογγυλοποιηθεί με ελαφρόπετρα. Το αποτέλεσμα είναι μια χτένα με στρογγυλεμένες άκρες για περισσότερη άνεση. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved