Ο David Beckham βγάζει σέντρα ακριβείας στο γήπεδο του grooming

Αποφάσισε να δημιουργήσει την προσωπική του μάρκα ανδρικής φροντίδας.

Μπορεί να έχει ήδη στο βιογραφικό του αρκετές συνεργασίες με εταιρείες ανδρικών αρωμάτων και καλλυντικής περιποίησης, αλλά ο David Beckham δεν είχε ποτέ ως τώρα τη δική του προσωπική μάρκα αντρικής φροντίδας. Λίγο περίεργο βέβαια, αφού από την εποχή που μεσουρανούσε στα γήπεδα μέχρι και σήμερα, θεωρείται ακόμα για τις γυναίκες ένας από τους πιο γοητευτικούς ποδοσφαιριστές. Ακολουθώντας λοιπόν τα χνάρια της συζύγου του, η οποία έχει ιδρύσει ακόμα και οίκο μόδας με το όνομά της, ο David δημιούργησε το δικό του brand grooming που ακούει στο όνομα House 99.

 

Γιατί House 99; Ο ίδιος δίνει τις απαντήσεις:

«Επέλεξα τη λέξη House γιατί ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια κοινότητα  χωρίς αποκλεισμούς γύρω από τη μάρκα. Και το ‘99 γιατί ήταν σημαντική χρονιά για μένα. Άλλαξαν πολλά στη ζωή μου τότε. Παντρεύτηκα, η Manchester United πήρε το treble και γεννήθηκε ο Brooklyn, ο μεγαλύτερος γιος μου.»

Και συνεχίζει: «Για μένα, το grooming δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνισή σου, αλλά και με το πώς αισθάνεσαι. Το ζητούμενο είναι να νιώθεις άνετα, να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και να διαμορφώνεις το επόμενο look σου. Κανένας δεν χρειάζεται άδεια, για να φροντίσει το στυλ και την εμφάνισή του. Εσύ αποφασίζεις αν θα αλλάξεις το στυλ των μαλλιών σου ή θα αφήσεις μούσι.Η σειρά House 99 σε βοηθά να κάνεις ακριβώς αυτό. Για αυτό το λόγο άλλωστε την δημιούργησα. Θέλω να προσφέρω στους ανθρώπους έμπνευση, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα, για να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να αισθανθούν απόλυτα άνετα. Όλοι μπορούν να πειραματιστούν και να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Κάθε φορά που πηγαίνω στον κουρέα μου, περιμένει ότι θα του ζητήσω κάτι καινούργιο. Αυτό το στοιχείο της έκπληξης μου αρέσει να το διατηρώ και στο σπίτι».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved