4 πηλοί που θα κάνουν μπετόν αρμέ το μαλλί σου

Κι άντε να δούμε αν θα σου ξανακουνηθεί καμιά τρίχα μετά...

Ο πηλός είναι μία ιδιαίτερη, τίμια και λιγότερο glamour κατηγορία στο κομμάτι του hair styling. Σε αντίθεση με τις πομάδες και τα ζελέ, προσφέρει ματ εμφάνιση, δυνατό κράτημα, δεν γυαλίζει και φεύγει το ίδιο εύκολα από το κεφάλι σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις εκατό λουσίματα. 

Τα 4 παρακάτω προϊόντα είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά στο θέμα του πηλού και υπόσχονται να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στις εμφανίσεις σου. Δώσε βάση.

 

1. Dapper Dan

DAPPERDAN 1662copy large

Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν τέλειο κράτημα χωρίς να απλώνουν μεγάλη ποσότητα από το υλικό. Ο πηλός Dapper Dan είναι ιδιαίτερα μαλακός στην υφή και εύπλαστος γα τα δάχτυλα και υπόσχεται να «βάλει στη θέση τους» ακόμη και τις πιο άναρχες φύτρες σου. Το σύνολό του, ολοκληρώνει ένα ήπιο και κλασσικό άρωμα από εσπεριδοειδή, που το κάνει ακαταμάχητο.

 

2. Uppercut Deluxe

Uppercut Deluxe Matte Pomade

Η clay έκδοση του uppercut δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πομάδες της σειράς. Ακόμη και αν στην πρώτη όψη φαίνεται πηχτός, προσφέρει ένα από τα καλύτερα κρατήματα δίνοντας εύκαμπτο στυλ στα μαλλιά. Ζέστανε μία μικρή ποσότητα στα δάχτυλα σου -είτε τρίβοντας την στα χέρια είτε με το πιστολάκι-  και άπλωσε τη σε στεγνά μαλλιά για να πετύχεις το φορμάρισμα που επιθυμείς. Η Uppercut είναι τόσο δυνατή που θα χρειαστείς αρκετά μικρή ποσότητα.

 

3. Sebastian

10544750 1357806410 101791

Από τα πιο κλασσικά προϊόντα στο χώρο του styling, με φυσικά μεταλλικά στοιχεία που διαχωρίζουν και αναδιαμορφώνουν την υφή προσφέροντας κράτημα και ματ αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά, καθότι ξεχωρίζει για το έντονο κράτημα χωρίς να λαδώνει τα μαλλιά. Ξεκάθαρα σταθερή αξία.

 

4. Layrite

layrite cement clay jar opened 1198x1200

Μία εύπλαστη φόρμουλα που σου επιτρέπει να αναδιαμορφώσεις το στυλ σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα, ενώ όμως εξακολουθεί να διατηρεί απίστευτο κράτημα. Συστήνεται για μεσαίο και άνω μήκος μαλλιών και είναι ο καλύτερος φίλος για τα πιο ευφάνταστα χτενίσματα. Όσο πιο ξηρή η τρίχα σου, τόσο πιο καλό το κράτημα και τόσο πιο έντονο το ματ αποτέλεσμα που θα σου δώσει. Τέλος, περιλαμβάνει ένα διακριτικό άρωμα βανίλιας. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved