Το μοναδικό ποτό που σέβεται την επιδερμίδα σου

Και δυστυχώς για όλους μας δεν είναι η μπύρα...

Δεν σας λέμε κάτι καινούργιο. Ένα με δύο ποτάκια δεν αποτελούν πρόβλημα.

Όμως τα πολλά ποτά σε βάθος χρόνου, μπορούν να είναι καταστροφικά (και) για την επιδερμίδα  που θα γίνει πιο χαοτική και από το σύμπαν. Στο τέλος θα καταλήξεις να έχεις κατεστραμμένο δέρμα σε όλο σου το σώμα. Όχι όμως αν ξέρεις τι να πίνεις.

 

 

Το ποτό που σε σέβεται

red wine glasses

Αγαπάμε όλα τα ποτά, όμως ένα είναι που σέβεται την επιδερμίδα σου και που ταυτόχρονα φροντίζει και τον οργανισμό. Και αυτό δεν είναι άλλο από το κόκκινο κρασί.

Αυτό, συμβαίνει επειδή το κόκκινο κρασί περιέχει την ουσία ρεσβερατρόλη που για πολλούς είναι το φυσικό αντιβιοτικό για τον οργανισμό. Η ρεσβερατρόλη μειώνει τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο, έχει αντιοξειδωτική δράση και όπως λένε οι ειδικοί «μειώνει τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων και συμβάλλει έτσι στη μείωση του κινδύνου για αθηροσκλήρωση». Και μάντεψε που βρίσκεται. Στο κρασάκι το τίμιο.

 

Και το χειρότερο;

men drinking e1484133358855

Δυστυχώς για όλους εμάς που ψάχνουμε παρηγοριά σε μία μπυρίτσα, η τελευταία δεν είναι ό,τι καλύτερο για το δέρμα. Βασικά είναι ό,τι χειρότερο. Η μπύρα έχει πολλά επιπρόσθετα όπως ουσίες που περιέχουν αλάτι και ζάχαρη. Εκτός από αυτό, προκαλεί περισσότερη αφυδάτωση (ακόμα και αν νιώθεις ότι σε ξεδιψάει) και έχει ως αποτέλεσμα να κάνει δυσκολότερη τη δουλειά του ήπαρ να μεταβολίσει. Ζόρια δηλαδή.

Άστο ρε. Κρασάκι από τον τόπο μας και δερματάκι φράπα!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved