Εδώ ΜΟΝΟ αλήθειες για την τριχόπτωση

Και 4 προϊόντα για να την αντιμετωπίσεις.

Η γοητεία στον άνδρα δεν βρίσκεται στην εξωτερική εμφάνιση αλλά στην προσωπικότητα. Αν αυτό το έχεις ήδη εμπεδώσει καλά, το παρακάτω άρθρο δεν θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα, αλλά… όσο άνετος και αν το παίζεις παραδέξου το. Δεν σου αρέσει καθόλου η ιδέα της απώλειας μαλλιών.

Μάθε εδώ όσα πρέπει να ξέρεις και δες τι να αγοράσεις για να επιβραδύνεις το πρόβλημα ή και να το εξαλείψεις.

 

Fact #1

Σημαντική αραίωση των μαλλιών τους οι άνδρες εμφανίζουν σε ποσοστό 85%  από την ηλικία των 50. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι έρευνες. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που αρχίζουν να χάνουν τα μαλλιά τους από τα 20 με 25 και αυτό οφείλεται σε κληρονομικά αίτια.

 

Fact #2

Το γονίδιο μπορεί να προέλθει και από τους δύο γονείς, όχι μόνο από τον πατέρα. Σε άλλες περιπτώσεις, ευθύνονται ορισμένα φάρμακα.

 

Fact #3

Όταν λέμε «θα πέσουν τα μαλλιά μου με αυτά που ακούω» υπάρχει αληθινή βάση στην έκφραση. Το έντονο άγχος και το στρες μπορούν να προκαλέσουν απώλεια μαλλιών.

 

Fact #4

Στους άνδρες η τριχόπτωση που υφίστανται δεν είναι αποτέλεσμα γονιδίου, δηλαδή κληρονομική, μπορεί να θεραπευτεί ή έστω να μην χειροτερέψει.

 

Fact #5

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως το κάπνισμα είναι ικανό να δημιουργήσει θέμα τριχόπτωσης. Να ένας ακόμη καλός λόγος λοιπόν να κόψεις το κάπνισμα.

 

Fact #6

Υπάρχουν σύγχρονες μέθοδοι εμφύτευσης μαλλιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φτάνει να υπάρχουν ακόμα θύλακες με υγιείς τρίχες στο κεφάλι. Πρόκειται ουσιαστικά για τη λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων από την δότρια χώρα (πίσω μέρος της κεφαλής) χωρίς τη δημιουργία μόνιμης ουλής. Είναι μια τεχνική πιο δύσκολη και απαιτητική για τον γιατρό και απαιτεί εμπειρία πολλών περιστατικών λόγω της μεγάλης λεπτομέρειας που απαιτεί η εφαρμογή της.

 

Fact #7

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά σαμπουάν που θα προλάβουν την τριχόπτωση. Αυξάνουν την πυκνότητα της τρίχας και ενδυναμώνουν τον θύλακά της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved