Η κατάρα του να είσαι μονόφρυδος

Πότε πρέπει ένας άντρας να ασχοληθεί με τις τρίχες στα φρύδια του;

Πες το περίεργο και αλλόκοτο, αλλά στον καιρό της αρχαίας Ρώμης τα πυκνά φρύδια ήταν συνώνυμο δύναμης και ισχύος.

Σήμερα ωστόσο είμαστε στον 21ο αιώνα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, αλλά δύσκολα θα βρεις γυναίκα που να έλκεται από το φρύδι α λα Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η περίπτωση «πάχους»

Ειδικά αν έχεις μικρά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό σου (μύτη, στόμα, χείλη) και πυκνά φρύδια, θα φαίνεσαι σαν να έχεις επιπλέον μαλλιά στο κούτελο. Τα φρύδια σε αυτή την περίπτωση βγαίνουν σε αισθητικό – εκτός και αν δεν ντρέπεσαι φοβάσαι το τσιμπιδάκι. Έχε στο νου πως άπαξ και το ξεκινήσεις θα πρέπει να έχεις το νου σου να το κάνεις πριν τα φρύδια πυκνώσουν κι άλλο.

Η περίπτωση μονόφρυδου

Αδερφέ μην σε πιάνουν ντροπές, συμβαίνει με πολλούς. Αν σε ενοχλεί καιρό και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, η λύση είναι η εξής: να βγάλεις τις τρίχες από το κέντρο που «ενώνει» τα δύο σημεία και στη συνέχεια να εφαρμόσεις,  αν το θεωρήσεις απαραίτητο, μία πολύ μικρή ποσότητα αποτριχωτικής κρέμας ώστε να βγάλεις τις ρίζες.


Τόλμησέ το και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν θα αλλάξεις απλώς τον τρόπο που έβλεπες μέχρι σήμερα τον κόσμο (αλήθεια, τον έβλεπες ή σου τον «έκοβαν» οι τρίχες), αλλά θα αλλάξεις και τον τρόπου που βλέπει ο κόσμος εσένα. Win-win είναι η φάση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved