Τα τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών

Δώσε τέλος στην τριχόπτωση με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας της HAIRTRANSPLANT.

Όταν μιλά κανείς για «αξιοπιστία – τεχνογνωσία – εξειδίκευση», περιγράφει την πρώτη εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών HAIRTRANSPLANT. Την απόλυτη δύναμη στις μεταμοσχεύσεις και θεραπείες μαλλιών. Για να βρίσκεται κάποιος στην κορυφή είναι αναγκαίο να πληροί κάποιες προϋποθέσεις:

-       Οφείλει να πει στον ενδιαφερόμενο την αλήθεια για την κατάσταση των μαλλιών.

-       Πρέπει να διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιεί τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα στις λεπτομέρειες.

-       Να εγγυάται όχι μόνο για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και να το πραγματοποιεί.

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα του, έχουν κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να βρίσκονται στην κορυφή στο ζήτημα της μεταμόσχευσης μαλλιών αλλά και το θέμα των θεραπειών τριχόπτωσης, αξιοποιώντας τόσο τις γνώσεις όσο και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει.

 

4

Έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον και δηλώνουν υπερήφανοι για την καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Εξάλλου η αναγνώριση που έχει η δουλειά του Dr Ιωάννη Παπαγγελόπουλου αποτιμάται και στη συνεργασία με το ΥΓΕΙΑ, ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία 500 του κόσμου που έχουν λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval®)

Πέρα όμως από τα παραπάνω, υπάρχουν τρεις σπουδαίοι λόγοι για να επισκεφθείς την HAIRTRANSPLANT.

1. Αξιοπιστία

HAIRTRANSPLANT σημαίνει αξιοπιστία: Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση κάποιος ενδιαφερόμενος να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών, αν δεν την έχει ανάγκη. Αν δηλαδή η τριχόπτωση είναι στο αρχικό στάδιο αραίωσης και βρίσκεται σε εξέλιξη. Και φυσικά δεν θα υποβληθεί στη διαδικασία κάποιος αν η δότρια περιοχή που διαθέτει δεν είναι κατάλληλη.

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και οι συνεργάτες του, επενδύουν στο ζήτημα της αξιοπιστίας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος ορίζοντας εντελώς δωρεάν και χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση μια συνάντηση στο πλαίσιο μιας δωρεάν συμβουλευτικής συνεδρίας

1

2. Τεχνογνωσία

Ο Δερματολόγος- Δερματοχειρουργός, Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα του, έχουν το know how. Δηλαδή έχουν την γνώση και τον κορυφαίο εξοπλισμό για να εξασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία των χειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποιούν.

Σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση καταφέρνουν να εξασφαλίσουν το ασφαλέστερο και καλύτερο αποτέλεσμα. Με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό τους θεωρούνται σήμερα ένα από τις σημαντικότερα εξειδικευμένα κέντρα Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Ευρώπης.

Εξάλλου η τεχνογνωσία των ειδικών γιατρών είναι βασική προϋπόθεση για την μεταμόσχευση μαλλιών. Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος οι άνθρωποι που εργάζονται στις εξοπλισμένες κλινικές μαλλιών να έχουν απόλυτη εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

 

2

3. Εξειδίκευση

Η εξειδίκευση των γιατρών της HAIRTRANSPLANT και η υποδομή των κλινικών είναι δύο από τους βασικούς παράγοντες που ορίζουν την επιλογή του ενδιαφερόμενου. Κάθε άνδρας και γυναίκα που ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε εμφύτευση μαλλιών οφείλει να επιλέξει και να εμπιστευτεί τους κατάλληλους επιστήμονες και το ειδικό κέντρο για να προχωρήσει σε μια καθοριστική για την εμφάνισή του κίνηση, γι’ αυτό και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Με την εξέλιξη της επιστήμης και την εμπειρία ετών ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα της HAIRTRANSPLANT μπορούν να εγγυηθούν όχι μόνο το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά και την καλύτερη εξατομικευμένη θεραπεία.

Η εξειδίκευση λοιπόν είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη σωστή επιλογή του γιατρού και της κλινικής που θα γίνει οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τα μαλλιά. Από μια «απλή» θεραπεία, έως και τις δύσκολες περιπτώσεις μεταμόσχευσης μαλλιών.

Καθώς σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για τεχνικές που εμπίπτουν στον τομέα της μικροχειρουργικής οι μόνοι που είναι εξουσιοδοτημένοι να εφαρμόσουν κάποια τεχνική μεταμόσχευσης είναι οι πλαστικοί χειρουργοί και οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι που έχουν εμπειρία.

 

3

 

Δεν μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου και την εμφάνισή σου στην τύχη. Για αυτό πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αλλαγή, αναζήτησε αυτά που η κλινική HAIRTRANSPLANT μπορεί να σου προσφέρει εγγυημένα και με αποδείξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.hairtransplant.gr/



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved