4 ξυράφια για όσους ξυρίζονται παραδοσιακά

Την λεπίδα θα μάθεις να την σέβεσαι.

Τίποτα πιο αναζωογονητικό από ένα καλό ξύρισμα. Και καλά τα ξυραφάκια, αλλά οι σαβέτες έχουν άλλη χάρη. Αν αγαπάς το τίμιο, το παραδοσιακό, το αντρικό ξύρισμα -και έχει και το skill με την λεπίδα- σου προτείνουμε τις 4 παρακάτω σαβέτες. Τι είναι; Το κοντό παραδοσιακό ξυράφι του μπαρμπέρη, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα γένια (σ.σ.: η φαλτσέτα που έχεις ακούσει είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος).

Μην θυμίσει να «καις» καλά το ξυράφι πριν το χρησιμοποιήσει.

 

Parker PTV Razor

PTB 68993 zoom 700x700

Με ένθετο ανοξείδωτο χάλυβα για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση, η Parker razor είναι το "χρυσό standard" στα είδη καλλωπισμού. Το συγκεκριμένο ξυράφι έχει μοναδική ποιότητα κατασκευής, με έναν πραγματικό βραχίονα λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι που προσφέρει άνετο και εύκολο ξύρισμα.

 

Universal Lama Intera

QIYAAOxyf1dTIKR1 100

Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και πολυεργαλείο. Δέχεται ολόκληρο ξυραφάκι, με κουμπωτό ανοξείδωτο μηχανισμό και εκτός από το ωραιότατο φινίρισμα ξεχωρίζει για το ζύγισμα και το πόσο ελαφρύ είναι για το χέρι σου. Τίμησέ το.

 

The Goodfellas Smile

312MY93ZHL

Πιασάρικο όνομα για μία γενναία και μαφιόζικη φαλτσέτα. Για τα γένια σου δηλαδή. Έχει μελετηθεί λεπτομερώς για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή άνεση στο ξύρισμα και είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να μην έχεις παρατράγουδα στα κοψίματα. Σταθερή αξία.

 

Feather Professional Artist Club

feather ac scotch wood razor 500x500

Κλασσική, ευέλικτη και ιστορική στη μάρκα φαλτσέτα, με την οποία θα νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε μπαρμπέρικο του Λος Άντζελες το 1930. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από σκούρο ξύλο, Scotch Wood, το οποίο είναι ανθεκτικό στην υγρασία, ενώ ο σκοπός της στρογγυλεμένης άκρης του ξυραφιού,  είναι να πιέσει απαλά το δέρμα και να ισορροπήσει την πίεση στο άκρο της λεπίδας. Έτσι το ξύρισμα γίνεται πολύ πιο άνετο και βαθύ. Από τα καλύτερα που θα βρεις στην αγορά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved