Το κούρεμα του Τζος Μπρόλιν για το Deadpool 2 μάς βάζει στη θέση μας

Κάποιος ετοιμάζεται να κλέψει την παράσταση στο πολυαναμένομενο sequel.

Ο Τζος Μπρόλιν είναι ωραίος τύπος και το γεγονός ότι θα υποδυθεί τον βιονικό στρατιώτη Cable σε 4 ταινίες της Marvel, αρχής γενομένης από το Deadpool 2 μάς γέμισε με ενθουσιασμό.

Ενθουσιασμό, ο οποίος γιγαντώθηκε όταν είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες του ως CableCable. Πράγματι, είναι πολύ κοντά στην εικόνα που είχε ο Νέιθαν Σάμερς στα κόμικ. Ένας σκληρός, μπαρουτοκαπνισμένος στρατιώτης με τα όλα του.

NEmSF9grjr6ipo 1 b

Αυτό όμως που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το κούρεμα του, ένα έντονο fade το οποίο όμως ξεχωρίζει από αυτά που έχεις συνηθίσει. Πρώτον, είναι γκριζαρισμένο και συνήθως οι έχοντες αυτό το χρώμα μαλλιών προτιμούν πιο διαχρονικές επιλογές. Δεύτερον, οι ξυρισμένες πλευρές φτάνουν μέχρι πολύ ψηλά στο κρανίο. Όσο για τα μαλλιά στην κορυφή, αυτά πάνε προς τα πίσω (μια πομάδα ή ένα κερί θα είναι βασικοί σου σύμμαχοι σε αυτό), αλλά αυτή η μικρή κλίση προς τη μία πλευρά το δίνει έναν κάπως παλιομοδίτικο μα ταιριαστό τόνο.

Ντάξει, αν έχεις την ηλικία του Μπρόλιν ή αν βρίσκεσαι πιο κοντά σε αυτή παρά στην ηλικία των πιτσιρικάδων που κόβουν φλέβα με το Deadpool καλύτερα να μην το δοκιμάσεις. Όμως προετοιμάσου να το συναντάς συχνά στο δρόμο το καλοκαίρι του 2018, όταν και θα προβληθεί το σίκουελ της ταινίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved