To χτένισμα του Jake Gyllenhaal δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Ένα χρήσιμο tip για όσους φτιάχνουν το μαλλί με πηλό ή κερί.

Αν έχεις παρατηρήσει, ο Jake είναι από τους ηθοποιούς που φροντίζουν να έχουν το μαλλί τους πάντα σένιο. Τα κουρέματα του, είτε είναι κοντά είτε με περισσότερη τρίχα, είναι τόσο στην εντέλεια σε σημείο που σε κάνει να νομίζεις ότι πηγαινοέρχεται καθημερινά στο κομμωτήριο. Και δεν είναι έτσι. Ειδικά σε ταινίες όπως το Prisoners που πρωταγωνίστησε το 2013.

 

 

 

Το τρικ που κάνει τον Gyllenhaal να έχει στιβαρό και «ατσαλάκωτο» μαλλί, είναι απλό και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο για τουλάχιστον 2 ημέρες. Αρχικά πρέπει να χρησιμοποιήσεις είτε κερί είτε πηλό. Αν πρέπει να διαλέξεις, σου συνιστούμε το δεύτερο. Ο πηλός έχει την εξής ιδιοτροπία. Έχει πολύ παχιά υφή σε σημείο που δυσκολεύεσαι να τον απομακρύνεις από την τρίχα, αλλά οι ουσίες του όχι μόνο δεν επηρεάζουν την τρίχα αλλά μάλιστα την οχυρώνουν από την σκόνη και τις βρομιές που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα.

Prisoners Jake Gyllenhaal Loki

Αν λοιπόν το επόμενο πρωί θες να έχεις το ίδιο look με το χθεσινό χωρίς να προσπαθήσεις πολύ κάνε αυτό: αντί να λουστείς χρησιμοποίησε πιστολάκι για να μαλακώσεις το υλικό που έχει μείνει από την προηγούμενη μέρα στο μαλλί. Με τα δάχτυλα, άπλωσε το υλικό σε όλη την επιφάνεια του κεφαλιού. Στη συνέχεια ρίξε λίγο νερό στο κεφάλι σου έτσι ώστε ο πηλός να «ξαναδέσει». Στέγνωσε πάλι με πιστολάκι και με τα δάχτυλα ή την χτένα, δώσε στο μαλλί το σχήμα που επιθυμείς.

Πρόκειται για τρικ που το κάνουν οι κομμωτές και στα γυρίσματα των ταινιών έτσι ώστε το μαλλί να μην χαλάει μέσα στην διάρκεια της ημέρας. Δοκίμασέ το, θα σε βολέψει.

Αλλά ναι οκ, κάποια στιγμή πρέπει και να λουστείς ε; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved