Ανδρική περιποίηση: όταν το πρόσωπό σου είναι πιο ξηρό κι από White Walker

Βάλε την κρέμα προσώπου στη ζωή σου.

Αφήστε στην άκρη τα κόμπλεξ. Κάποτε ήμασταν 20 χρονών και λέγαμε «Που να μπλέκω μωρέ με τις κρέμες; Καμιά κρέμα Γιώτης καλύτερα».  Πλέον όμως έχουμε φτάσει στα 30, κουραζόμαστε καθημερινά στον βωμό της εργασίας και τα ξενύχτια μόνο καλό δεν κάνουν στην επιδερμίδα μας. Πάρτε το απόφαση παιδιά: μετά τα 30 προσέχεις για να έχεις. Πόσο μάλλον όταν ξυπνάς το πρωί και το δέρμα σου μοιάζει με τη Σαχάρα. Και δεν είναι ότι δεν υπάρχουν λύσεις.

Πλέον μαζί με το ντους, το βούρτσισμα των δοντιών και το ξύρισμα, πρέπει να βάλεις και στη ζωή σου και την ενυδατική προσώπου. Μην το γελάς. Βγαίνεις να πας στη δουλειά και είσαι εκτεθειμένος σε ένα σωρό αντιξοότητες. Τον ήλιο με τις βλαβερές ακτίνες, την σκόνη που γεμίζει τους πόρους σου με βρόμα και σημάδια και κάπως έτσι το δέρμα σου είναι σαν γυαλόχαρτο. Ή και χειρότερα.

Ένα πράμα θέλει αυτή η ρημάδα η επιδερμίδα: ενυδάτωση. Και όχι μόνο ενυδάτωση αλλά και τις κατάλληλες ουσίες που θα την κρατήσουν πιο «ζωντανή». Και να μία τίμια λύση.

XC

Η  πρωτοποριακή ενυδατική κρέμα της NIVEA ακούει στο όνομα Active energy Skin Revitalizer και θα γεμίσει την επιδερμίδα σου με αναζωογονητικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που υπόσχονται ανανεωμένη εμφάνιση, προστασία και ενυδάτωση. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να μην μοιάζεις με White Walker. Βάλε την ρουτίνα στη ζωή σου και φρόντισε να προσέχεις καθημερινά την επιδερμίδα, πριν πας στο γραφείο και στα ραντεβού σου.

Κρίμα να δείχνεις νεκροζωντανός. Ακόμα και αν δεν κατοικείς στο Westeros.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved