Τι κάνεις όταν χιονίζει μόνο πάνω απο το κεφάλι σου;

Πώς νίκησα την πιτυρίδα με 3 κινήσεις.

Ο πόλεμος ενάντια στην πιτυρίδα είναι ένας πόλεμος ζόρικος. Δεν είναι μόνο οι άσπρες νιφάδες που σε κάνουν να αισθάνεσαι λες και χιονίζει ΜΟΝΟ πάνω από το κεφάλι σου. Το χειρότερο, είναι ο ψυχολογικός πόλεμος. Ναι, ψυχολογικός. Σκέφτεσαι την πιτυρίδα να σε προδίδει σε κάθε meeting της εταιρείας. Σε κάθε ραντεβού σου με κοπέλα. Τους φαντάζεσαι να σκέφτονται «πόσο χιόνι θα κατεβάσει ακόμα αυτό το κεφάλι;». Η πιτυρίδα είναι ξεκάθαρα μία από τις πιο άβολες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν σε έναν άντρα. Φαίνεται στο μαλλί, φαίνεται στα ρούχα, φαίνεται στην ψυχολογία. Ζόρικο λοιπόν, σωστά;

Αυτός ο πόλεμος χρειάζεται δραστικά μέτρα. Δεν υπάρχει καιρός για πειραματισμούς, ούτε για γιατροσόφια. Θέλεις λύσεις αποτελεσματικές, που δείχνουν ότι δουλεύουν. Ειδικά στο κομμάτι της πιτυρίδας, χρειάζεσαι μία συνταγή επιτυχίας που να αφαιρεί το πρόβλημα στο 100%. Αν ανακαλύψαμε κάτι, είναι πως για να κερδίσεις αυτή τη μάχη, χρειάζεται στρατηγική δράση. Δράση που περιλαμβάνει 3 βασικά βήματα, από 3 δυναμικά προϊόντα. Και είναι πιο απλό απ’ όσο νομίζεις χάρη στη σειρά Elvive Phytoclear της L’Oréal Paris.

Η προετοιμασία

Εν αρχή είναι το scrub. Ένα προϊόν με απαλή και δροσερή gel υφή που απομακρύνει κάθε ρύπο και όλα τα συσσωρευμένα κατάλοιπα προϊόντων από το τριχωτό της κεφαλής σου. Το Phytoclear scrub το βάζεις στο κεφάλι σου πριν το σαμπουάν, ώστε να προσφέρεις στο δέρμα βαθύ καθαρισμό. Το συγκεκριμένο, είναι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και ήπια απολεπιστικά που υπόσχονται να προετοιμάσουν το έδαφος για να κερδίσεις αυτή τη μάχη.

df

Έτοιμος για μάχη

Αυτή είναι η μεγάλη ώρα της επίθεσης. Η ώρα του σαμπουάν. Με το θαυματουργό αντιπιτυριδικό συστατικό Octolamine, το Phytoclear αφαιρεί έως και 100% την πιτυρίδα* και δίνει στα μαλλιά σου λάμψη και απαλή υφή, έτσι ώστε να μην θυμίζουν άχυρο όταν τα αγγίζεις. Αξίζει να πούμε ότι έχει εθιστικό άρωμα και καθόλου σιλικόνη. Κάνει σωστά τη δουλειά του και υπόσχεται σίγουρη επιτυχία για κάθε τύπο μαλλιού. Συγκεκριμένα, η σειρά Phytoclear περιλαμβάνει:

Δυναμωτικό Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά.
Σαμπουάν Αναζωογόνησης  για Λιπαρά Μαλλιά.
Kαταπραϋντικό Σαμπουάν για Ευαίσθητο Τριχωτό.
Σαμπουάν Περιποίησης 2 σε 1 για Κανονικά Μαλλιά.

gjjh

 

Τελευταία κίνηση πριν τη… νίκη!

Ξέρεις τι άλλο μας τη… δίνει εκτός από τις νιφάδες; Η φαγούρα. Στις ακραίες περιπτώσεις πιτυρίδας, η φαγούρα μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο πονοκέφαλο στην καθημερινότητά σου απ’ ό,τι έχεις φανταστεί. Η 7 Days Scalp Lotion είναι το… κερασάκι στην τούρτα. Την βάζεις και την αφήνεις να δράσει ή όλη την ημέρα, ή όλη την νύχτα μετά το λούσιμο. Η υφή της λοσιόν είναι εξαιρετικά απαλή και θα φροντίσει να σου μειώσει την πιτυρίδα** σε 7 μέρες, για προστασία από την επανεμφάνισή της για 1 μήνα***. Οι μέρες της είναι μετρημένες δηλαδή.

vfdg

Επειδή λοιπόν το ξέρουμε καλά πως η πιτυρίδα βασανίζει όλους τους άντρες αδιακρίτως, μην την αγνοήσεις και μην της δώσεις χώρο και χρόνο. Η λύση είναι 3 βήματα μακριά και η νίκη σίγουρη.

Και άσε τους άλλους να ξύνονται.

 

* Ορατές νιφάδες, τεστ σε 191 καταναλωτές, με κανονική χρήση του σαμπουάν Phytoclear.
** Κλινικό τεστ, ορατή πιτυρίδα, 2 εφαρμογές την εβδομάδα.
*** Κλινικό τεστ, ορατή πιτυρίδα, 4 εφαρμογές.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved