Μερικές απλές συμβουλές για να μη σε φωνάζουν τα κορίτσια «Αρκτούρο»

Το Body Grooming δεν είναι πυρηνική φυσική.

Θυμάσαι τον ήρωά σου, τον Τσακ Νόρις στα ξεκινήματά του την δεκαετία του 70’. Ε, λοιπόν, καλό θα ήταν να κρατήσεις τα ανδραγαθήματά του αλλά να ξεχάσεις τελείως το στυλ του. Και ιδιαίτερα όσον αφορά αυτό που λέμε «τριχοφυΐα σώματος».

Δεν λέει κανένας ότι πρέπει να θυμίζεις νεογέννητο μωρό, αλλά ρε φίλε, μία τόση δα προσοχή χρειάζεται πια, πώς να το κάνουμε; Μάλιστα κάποιοι από εμάς δεν είμαστε τυχεροί και γεννηθήκαμε με τρίχες στην πλάτη. Κάτι, που ότι και αν σου πει η δικιά σου δεν θεωρείται σέξι. Ποτέ. Και αν στο πει, σου λέει ψέματα.

sweatynorris

Επίσης, εκτός από την πλάτη, που όπως θα έλεγαν και τα κορίτσια “it’s a no-no”, καλό είναι να προσέχεις και άλλες περιοχές. Και δε μιλάμε μονάχα για το δασύτριχο στήθος, εννοούμε και ποιο «προσωπικές περιοχές» που όταν σου κάνει στενό μαρκάρισμα, θέλει να έχει τον χώρο της να κάνει παιχνίδι, δίχως να μπερδεύεται στην ζούγκλα του Βιετνάμ.

Ιδού, λοιπόν, μερικές απλές συμβουλές για να είσαι έτοιμος κάθε ώρα και στιγμή

1. Γιώργο, κρατάω ξυράφι

ksirafi swsto

Οι τρίχες σου, σε αντίθεση με ότι πιθανόν να πίστευες, δεν είναι όλες οι ίδιες, δεν υπάρχει μονάχα ένα πρόβλημα για την αγαπημένη σου λύση. Άλλα τα μαλλιά της κεφαλής, άλλα τα «μαλλιά» της μασχάλης, άλλα του προσώπου, και άλλα του σώματος. Ως εκ τούτου, φίλε Τζακ Αντεροβγάλτη, η αγάπη σου για το ξυράφι, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η καλύτερη. Και εξηγούμε: το κλασικό ξύρισμα προκαλεί –όπως καλά ξέρεις- ερεθισμούς ενώ προσκαλεί και τα βακτήρια να κάνουν πάρτι. Χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία προηγουμένως· να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο ώστε να προετοιμαστεί το «έδαφος» για να περάσει το δρεπάνι, να πασαλειφθείς με αφρό ξυρίσματος σε μεγάλη επιφάνεια και ιδανικά, στο τέλος, να κάνει βάλεις και after shave παντού. Κοινώς, άστο καλύτερα.

2. Ξυριστική μηχανή αγάπη μου

giphy 5

Ναι, το ξέρουμε, έχεις μία σχέση πάθους με την ξυριστική σου μηχανή –και εμείς. Είναι αυτή που σε γλύτωσε από το ξυράφι. Αυτή που σε έμαθε την cool «αξυρισιά» των λίγων ημερών αντί για το πατροπαράδοτο clean cut. Και εδώ μπορεί να σε βοηθήσει, άλλωστε πάντα ήταν εκεί για σένα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η απόλυτη λύση. Πρώτον, καλό θα ήταν να έχεις μία δεύτερη για να μην αρχίσουν οι φίλοι μας «τα μικρόβια» να κάνουν εκδρομές σε άλλες περιοχές –αλλά, εντάξει, ίσως είναι μικρό το ρίσκο. Δεύτερον, λίγο «χνούδι» θα μείνει δεν παίζει. Αλλά ΟΚ, είπαμε δε θες να είναι μπουκλωτό μαλλί αλλά δεν σε νοιάζει να είναι και γυαλί. Ή μήπως σε νοιάζει;

3. Σας παρουσιάζουμε την Body Hair Groomer

ezgif.com optimize

Κύριοι καλώς ήλθατε στον 21ο αιώνα, εδώ όπου υπάρχει ένα προϊόν για κάθε μικρή και διαφορετική σας ανάγκη. Κυκλοφορούν στην αγορά ειδικές «ξυριστικές μηχανές» για trimming ή grooming (πες το όπως θες). Δεν χρειάζεται, λοιπόν, ούτε να ξυρίσεις εαυτόν σαν να είσαι πρόβατο έτοιμο για σφαγή, ούτε να χρησιμοποιήσεις την cool ξυριστική σου για το σώμα σου (με κίνδυνο για mass infection). Απλά πάρε μία από αυτές που κυκλοφορούν και ξεκίνα να περιποιείσαι τη «γούνα» σου για να μη φωνάζουν, σε μερικούς μήνες, τα κορίτσια στην παραλία «ήρθε ο αρκτούρος». Και προσοχή: όταν τελειώσεις, ρίξε μια ματιά, μην σου έχει ξεφύγει κανένα σημείο και μοιάζει με μπάλωμα πουλόβερ στην κατά τα άλλα λεία περιοχή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved