Η απάντηση για το πόσο θα ζήσεις βρίσκεται εκεί κάτω

Θα βρεις ΟΛΕΣ τις απαντήσεις.

Βρισκόμαστε στο σωτήριο έτος 2018 οπότε θα πρέπει σιγά σιγά να απομακρυνόμαστε από σκοταδιστικές διαδικασίες που καταφεύγαμε κάποτε για να μάθουμε το μέλλον μας, όπως το αναποδογυρισμένο φλιτζάνι και οι κάρτες ταρώ. Πλέον, έχει έρθει η ώρα να το γυρίσουμε στην επιστήμη, αν θέλουμε να απαντήσουμε σε καίρια ερωτήματα, όπως για παράδειγμα, το κλασικότατο: μέχρι πότε θα ζήσω;

Οι επιστήμονες είναι ξεκάθαροι: Το πόσο θα διαρκέσει η ζωή σου εξαρτάται από το πέος σου. Ω ναι και μην αμφιβάλεις. Στο λένε οι εγκέφαλοι από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, οι οποίοι μέσες άκρες διαπίστωσαν σχέση αιτίου-αιτιατού ανάμεσα στην στυτική λειτουργία και στη μακροημέρευσή σου: το 70% των αντρών με στυτική δυσλειτουργία, λένε, έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πεθάνει πρόωρα καθώς αυτό αποτελεί επαρκέστατη ένδειξη για κακή καρδιαγγειακή υγεία

Είναι ενδεικτικό, συνεχίζουν οι ίδιοι, πως εκείνοι που παρουσιάζουν προβλήματα χαλαρότητας, είναι πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη πενταετία να εμφανίσουν προβλήματα στην καρδιά ή ακόμα και να χτυπηθούν από έμφραγμα.

Η ανεπαρκής δίαιτα, η μη εξάσκηση, το κάπνισμα, η ηλικία και τα γονίδια αποτελούν ικανούς παράγοντες για τη δημιουργία (αθηρωματικής) πλάκας μέσα στα αγγεία που οδηγούν στην ανεπαρκή αιματική ροή και το πρώτο σημείο που εμφανίζεται η τελευταία είναι το μόριο των αντρών, κι αυτό διότι τα αγγεία που μεταφέρουν αίμα στην συγκεκριμένη περιοχή είναι μικροσκοπικά και κλείνουν εύκολα. Αυτό έχει ως συνέπεια, σταδιακά η πλάκα να αρχίζει να επηρεάζει τις μεγαλύτερες αρτηρίες, όπως εκείνες που μεταφέρουν αίμα προς και από την καρδιά. 

Όταν τα εκατοστά δεν φτάνουν: Δες εδώ  την άποψη των γυναικών

Κι επειδή δεν παίζουμε με αυτά, καλό είναι οποιοσδήποτε παρουσιάζει ανησυχητικά συμπτώματα να το αναφέρει άμεσα στο γιατρό του. Κανένα σεξουαλικό πρόβλημα δεν είναι ταμπού, πόσο μάλλον εκείνο που μπορεί να έχει άμεσες επιπτώσεις ακόμη και στην ίδια σου τη ζωή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved