Η επιστήμη μίλησε: Η «παραπονιάρα» του κολλητού σού κάνει καλό

Ρε πολύ βρώμα η δουλειά...

Η μεγαλύτερη μαγκιά ανάμεσα σε εμάς τους άντρες, είναι πως εκφραζόμαστε αναμεταξύ μας χωρίς φόβο και κόμπλεξ. Ο συγχωρεμένος ο Μπουκόφσκι, το είχε γράψει και στα βιβλία του. «Ποτέ δεν είσαι αρκετά μεγάλος για να μην γελάσεις με μία κλανιά«.

Αυτό που δεν περίμενε ο συγγραφέας, είναι πως θα φτάναμε στο σημείο να πιστεύουμε πως τα αέρια μας είναι θαυματουργά. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Exeter.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, αν μέχρι τώρα πνίγεις τον κολλητό με τις θαυματουργές «μελωδίες» που παράγεις, μάθε ότι πιθανότατα του σώζεις τη ζωή.

 

Τι ακριβώς  συμβαίνει; Αυτές οι βαρβάτες που αφήνεις ενώ βλέπετε ταινίες όλοι μαζί, περιέχουν υδρόθειο.  Είναι αυτή η μυρωδιά που έχουν τα κλούβια αβγά και ό,τι προέρχεται από βρόμικη τουαλέτα. Οι επιστήμονες λοιπόν ισχυρίζονται πως τα αέρια βοηθούν στο να διατηρηθούν τα μιτοχόνδρια στο σώμα σου. Τι κάνουν τα μιτοχόνδρια; Οχυρώνουν τα κύτταρα και παράγουν περισσότερη ενέργεια. Άρα όσο περισσότερο ζει το κύτταρο, «τόσες περισσότερες οι πιθανότητες  για να αντιμετωπιστούν ασθένειες όπως οι καρδιοαγγειακές παθήσεις, τα εγκεφαλικά και ο καρκίνος

Για να μην τα πολυλογούμε, η κλανιά σώζει ζωές. 


Έτσι πάει η φάση λοιπόν. Οπότε αν στην παρέα εκφράζεστε ήδη χωρίς φόβο και πάθος, μην βαράτε τον κακομοίρη που ρίχνει τις πιο βρομερές.

Το παιδί το κάνει για την υγειά σας ρε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved