Σε αυτό το μέρος γίνεται το πιο απολαυστικό σεξ

Φαντάσου να συμβαίνουν τα πιο τρελά.

Θέλεις να κάνεις την φαντασίωση σου πραγματικότητα; Το ασανσέρ είναι τόσο φιλόξενο όσο έλεγε ο Βαλάντης, αλλά από την άλλη κρύβει κινδύνους: αυτούς που θα σε πάρουν μάτι. Αν όμως είσαι αρκετάς γενναίος για να το κάνεις, σου παρουσιάζουμε 3 tips που θα κάνουν την φαντασίωση πραγματικότητα. 

 

1. Αρχικά φροντίστε να ντυθείτε σωστά

Στην δική σου περίπτωση δεν έχει και τόσο σημασία, αν και για να κερδίσεις ταχύτητα καλύτερα να φορέσεις φόρμα. Στη δική της περίπτωση όμως χρειάζεται κάτι που να μπορεί να εξυπηρετεί για οτιδήποτε και αν θέλετε να κάνετε. Η καλύτερη λύση γι’ αυτή την περίπτωση, είναι να την πείσεις να βάλει την φούστα της. Δεν μας νοιάζει τι χρώμα έχει ή πόσο στενή ή αέρινη είναι. Μας νοιάζει να ανέβει και να κατέβει με την ίδια ταχύτητα, σε περίπτωση που κάποιος σας πιάσει επ’ αυτόφωρο στο σεξ.

2. Το υπόγειο βοηθά

Το ότι βρήκατε τον χώρο και τον χρόνο να το κάνετε στο ασανσέρ, δεν σημαίνει πως αυτό πρέπει να είναι σταματημένο στον 2ο όροφο. Προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς διακριτικός. Αν το οίκημα έχει υπόγειο, το καλύτερο θα είναι να αφήσετε το ασανσέρ να σταματήσει εκεί και να ξεκινήσετε. Εκτός του ότι θα κάνετε λιγότερο θόρυβο, δεν θα ανησυχείτε τόσο, όσο θα ανησυχούσατε στον 5ο όροφο με την γιαγιά απ’ έξω να σταυροκοπιέται.

3. Μία είναι η στάση

Η στάση του σεξ που βοηθά, είναι μία και μοναδική: όρθιος από πίσω της με εκείνη να ακουμπά τα χέρια στον τοίχο. Οτιδήποτε άλλο, είτε δεν βολεύει λόγω χώρου, είτε κάνει υπερβολικά θόρυβο (π.χ. να την σηκώσεις στα χέρια). Σε συνδυασμό με τα ευέλικτα ρούχα, θα κάνετε τη δουλειά σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήσετε υποψίες.

Καλή διασκέδαση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved