Βανδή εναντίον Βίσση: «Εγώ το είχα πιο μεγάλο!»

Το κοινό, βρε κουτά. 

Ο τσαμπουκάς ανάμεσα σε Βίσση και Βανδή φαντάζει αιώνιος και καλό θα είναι σιγά σιγά να μπει ένα φρένο προτού θρηνήσουμε κάποιο θύμα. Γιατί, στην τελική, ποιος μπορεί να ελέγξει τους στρατούς των οπαδών που διατηρούν αμφότερες οι διάσημες τραγουδίστριες; Τα ΜΑΤ όλου του κόσμου να μαζέψεις, δεν μπορείς να κάνεις καλά έναν ανεξέλεγκτο όχλο από φανατισμένες Βισσικές και Βανδικές που μαλλιοτραβιούνται μεταξύ τους.

Σε αυτήν την παράνοια, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά και ένα νέο συμβάν που σχετίζεται με τις 2 πρόσφατες συναυλίες που έδωσαν αμφότερες στην πόλη των Σερρών. Συναυλίες που κρίθηκαν ιδανικές για να καταγραφεί η δυναμική τους και να βγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μία νικήτρια.

Βγαίνει, λοιπόν, η Βίσση το Σάββατο και ευχαριστεί τους 10.000 που την τίμησαν με την παρουσία της (άλλες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3.500-5.000 θεατές). Την επόμενη μέρα, μετά τη συναυλία της Βανδή με την Παπαρίζου βγαίνει η πρώτη για να πει «ευχαριστώ στους 15.000 θαυμαστές μου», τη στιγμή που άλλες πηγές αναφέρουν ότι στο χώρο δεν πάτησαν το ποδάρι τους περισσότεροι από 3.000 νοματαίοι. Πανικούλης.

Τις φανταζόμαστε γιαγιάδες, σε καμιά 10αριά χρόνια από τώρα δηλαδή, να τσακώνονται για το ποια από τις 2 έχει το ποιο εργοδυναμικό πι. Ή για το ποια από τις δύο έχει κάνει τα πιο πολλά εγγόνια. Ή, ακόμα ακόμα, για το ποια από τις δύο έχει κάνει τα πιο πολλά ταξίδια με πούλμαν με το ΚΑΠΗ της περιοχής τους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved