Το τραπέζι δεν είναι μόνο για το φαγητό

5 στάσεις για τους φανς του «τραπεζάτου σεξ».

Τίμιο πράγμα το τραπέζι. Για τις μάσες. Για άραγμα με μπίρα. Για χαβαλέ με laptop. Για σεξ. Το τελευταίο κράτα το. Εκεί που εσύ βλέπεις απλά κάτι εύχρηστο για τις καθημερινές σου δραστηριότητες, κάποιοι το βλέπουν σαν άλλο ένα σημείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Και μπράβο τους γιατί το σεξ χρειάζεται φαντασία.

Σου παρουσιάζουμε 5 στάσεις σιγουράκια για όσους ήδη το κάνουν και για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν. Και προσοχή στα τραπέζια. Σπάνε εύκολα.

 

Το bend over το κλασσικό

bent over table sex

Αυτή η στάση που δεν σηκώνει συζητήσεις. Αγαπημένη όλων μας, μαθημένη από την Χολιγουντιανή παράδοση των ταινιών με όπλα, ξύλο και ναρκωτικά, είναι αυτή που σου δίνει τον πλήρη έλεγχο πάνω της. Μεγαλύτερη διείσδυση, δυνατότεροι οργασμοί και ένα σερί εξτρά κινήσεων που περιλαμβάνει από τράβηγμα μαλλιών μέχρι spanking. Αγαπημένο.

Το τραπεζάτο ανασηκωμένο

butterfly sex

Κάποιοι το ονομάζουν και πεταλούδα, μιας και το κορίτσι έχει ανασηκωμένη την μέση και δείχνει σαν να πετάει. Τα πόδια της βρίσκονται στους ώμους σου και εκείνη κρατάει σφιχτά το τραπέζι με τα χέρια. Η ουσιαστική διαφορά με το bend over, είναι ότι της δίνεις την δυνατότητα να βάλει στο παιχνίδι και…το  χεράκι της. Και όπως μάθαμε πρόσφατα, αυτό μεγαλώνει και τον οργασμό της.

Το κλείδωμα

leg lock sex

Καιρός να κουνηθεί και αυτή λίγο. Τα πόδια της αγκαλιάζουν την μέση σου και με κάθε σου διείσδυση, φροντίζει παράλληλα και εκείνη να..σπρώχνει από την μεριά της. Άρα έχεις μεγαλύτερη επαφή της ηβική περιοχής (και του πελβικού οστού για την ακρίβεια), που μπορεί να την κάνει να τελειώσει πιο δυνατά και γρήγορα.

Ιππαστί

cowgirl sex position

 Κλασσικό αγαπημένο. Το ξέρεις από το κρεβάτι, το έχεις δοκιμάσει στο πάτωμα και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις στο τραπέζι. Η φάση είναι λίγο-πολύ γνωστή. Εκείνη έχει τον έλεγχο και επηρεάζει τον ρυθμό, αλλά παρ’ όλα αυτά μπορείς να παίξεις με το στήθος της. Προσοχή μόνο. Να είναι καλό  το τραπέζι για να μην βρεθείτε στο ΚΑΤ.

Χειράμαξα

wheelbarrow table sex

Ζόρικη και συστήνεται για όσους έχουν δυνατά χέρια. Αρχικά χρειάζεσαι ένα χαμηλότερο τραπέζι – σαν αυτά που έχουμε στα σαλόνια. Εκείνη ακουμπάει τα χέρια της και εσύ την σηκώνεις μπρούμυτα από τα πόδια. Θα κουραστείς, αλλά η στάση είναι τέτοια που όσο πιο κλειστά έχει τα πόδια τόσο καλύτερα θα σε αισθάνεται. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται από τις αγαπημένες των γυναικών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved