3 πιπεράτα κόλπα για να σου κάνει στοματικό

Άφησε την να πάρει πρωτοβουλία και δεν θα χάσεις.

Κατ’ αρχάς,  να σε ευχαριστήσουμε που είσαι  εδώ μαζί μας σε ένα θέμα για το στοματικό σεξ. Το λέμε αυτό, διότι το στοματικό σεξ είναι πρωτίστως ζήτημα αλληλεγγύης, αμοιβαιότητας και αλτρουισμού. Επομένως, αν τώρα διαβάζεις αυτές τις γραμμές, σημαίνει ότι διαπνέεσαι από αβροφροσύνη.

Ωστόσο, εδώ δεν θα κουβεντιάσουμε γενικά για το στοματικό, αλλά θα μιλήσουμε συγκεκριμένα πώς μπορείς να την πείσεις να κατέβει χαμηλά πιο εύκολα.

Μεταξύ μας, δεν θα δυσκολευτείς κιόλας. Όπως έχει δείξει σχετικές έρευνες, πολλές γυναίκες με χαρά το προσφέρουν ιδία βουλήσει, δίχως να περιμένουν κάτι σε αντάλλαγμα.

Επομένως, δεν χρειάζεται να επιστρατεύσεις τη ρητορική σου δεινότητα και να θυμηθείς από το λύκειο τις μεθόδους πειθούς προκειμένου να πετύχεις τον σκοπό σου. Είναι κάτι που εξ ορισμού της αρέσει, επομένως εσύ χρειάζεται να κάνεις ένα-δυο πραγματάκια που θα βελτιώσουν την εμπειρία της.

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά

1. Η καλύτερη στάση είναι αυτή με την οποία νιώθει πιο άνετα

Τόσο απλό.  Εκείνη κάνει όλη τη δουλειά, εκείνη θα αποφασίσει για την «εργονομία». Όσο περισσότερο γέρνεις προς τα πίσω εκείνη την ώρα, τόσο περισσότερο δυσκολεύεις την κίνησή της. Και όσο περισσότερο δυσκολεύεις την κίνησή της, τόσο αργείς να ολοκληρώσεις και όσο αργείς να ολοκληρώσεις, τόσο αυτή ταλαιπωρείται από αυτή τη δύσκολη κίνηση. Μια από τις βασικές αιτίες που δυσκολεύουν άσχημα πολύ την εκσπερμάτιση είναι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Το σημαντικότερο είναι ότι πολλές οι γυναίκες δεν λένε στους παρτενέρ τους ποιες θέσεις τους βολεύουν. Και όταν ο άνδρας παίρνει πρωτοβουλία για αυτό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι επιλέγει μια στάση που είναι εντελώς άβολη για την παρτενέρ του.

2. Μακριά τα χέρια

Για θυμήσου λίγο και τη Γωγώ Φούντα που πριν καιρό είχε καταπιαστεί με τα 6 μεγαλύτερα ΜΗ κατά τη διάρκεια του σεξ.

«Το κλασικό σπρωξιματάκι κεφαλιού προς το σημείο 0, θα έπρεπε να ποινικοποιηθεί και να τιμωρείται τουλάχιστον με χρηματικό πρόστιμο. Την επόμενη φορά που θα σπρώξεις θα σου αξίζουν βραστά αυγά κάτω από την μασχάλη».

Αυτό το χέρι, το άτιμο, λοιπόν. Μοιάζει –και είναι- φυσική κίνηση του σώματος. Γιατί, ναι, σε κάτι τέτοιες στιγμές το χέρι σχεδόν από μόνο του κατευθύνεται προς το κεφάλι της. Παρόλα αυτά, χρειάζεται προσοχή και κυρίως όχι άγαρμπες κινήσεις διότι σε καμία γυναίκα δεν αρέσει.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να την πιέσεις να κάνει κάτι, γιατί -μάντεψε-  σου προσφέρει στοματικό με χαρά. Και αν θες να εξασκήσεις εξουσία πάνω της εκείνη την ώρα –απόλυτα θεμιτό, στο κρεβάτι δεν υπάρχει ισότητα- μπορείς να περιμένεις λίγο και να βρει κατάλληλο τον κατάλληλο χρόνο κάποια άλλη στιγμή.

3. Φρόντισε να είσαι περιποιημένος

Ένα μεγάλο debate λαμβάνει χώρα σχετικά με την περιποίηση σε εκείνο το σημείο. Σου είχαμε μιλήσει αναλυτικά και παλιότερα. Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νομίζεις εσύ, οι περισσότερες γυναίκες ναι μεν σε θέλουν περιποιημένο εκεί κάτω, αλλά όχι και να θυμίζεις τον οκτάχρονο ανηψιό τους. Απλό και κατανοητό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved