Αν κρατάς τόσο μαζί της είσαι σε καλό δρόμο

Αυτή η έρευνα υπολόγισε τον μέσο όρο της αντοχής μας. Είσαι μέσα;

Κακά τα ψέματα είναι ένας φόβος που τον έχουμε είτε τα πράγματα πάνε καλά στην σεξουαλική μας ζωή είτε όχι. Ότι δηλαδή ναι μεν τα καταφέρνεις μία χαρά στις «υποχρεώσεις» σου, αλλά κρατείς καλά εκεί κάτω; Οι χρόνοι σου μαζί της είναι καλοί; Ή είσαι από εκείνους που τελειώνουν στο λεπτό;

Ο περισσότερος κόσμος έχει την πεποίθηση πως όσο πιο πολύ κρατάς τόσο το καλύτερο για σένα.  Αλλά δεν πάει έτσι μιας και οι γυναίκες βαριούνται ακόμη και το σεξ που γίνεται για πάρα πολύ ώρα. Οπότε ποια είναι η ιδανική διάρκεια; Την απορία έλυσε η Lovely, μία εταιρεία παραγωγής sex toys με δικό της app, που μπήκε στην διαδικασία να πραγματοποιήσει μία έρευνα σε 2.000 περίπου ζευγάρια. Τον λες και τίμιο τον αριθμό για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Βρέθηκε λοιπόν πως ο ιδανικός χρόνος που σημειώνουν και συνάμα προτιμούν τα ζευγάρια, δεν είναι πάνω από 12 λεπτά. Ο χρόνος αυτός δεν αναφέρεται στα προκαταρκτικά αλλά για τη στιγμή της διείσδυσης και ύστερα. Μπορεί να σου φαίνεται μικρό το χρονικό διάστημα, αλλά αν καλοσκεφτείς πως μία γυναίκα θέλει λιγότερο από 3 λεπτά για να τελειώσει με τον σωστό «χειρισμό», τον λες και άπλετο χρόνο.

Χαλαρά λοιπόν.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved