Και αν δυσκολεύεσαι, θα βοηθήσει η Σοφία Παθέκα και το Ratpack.

Το Fitpack πηγαίνει στα YAVA. Η personal trainer, Σοφία Παθέκα, εμπνεύστηκε από το YAVA exclusive στο Μαρούσι και ετοίμασε ένα πρόγραμμα προπόνησης για 'σένα που είχες αφήσει καιρό τα όργανα ή δεν είσαι στην εφηβεία, τότε που όσο και να έτρωγες το έκαιγες σαν ήταν φρούτο. Για σένα που το πρώτο που πρέπει να ξεκολλήσεις είναι ο μεταβολισμός σου.

Κι αν αυτό σου ακούγεται κάπως χαλαρό και εύκολο, τότε ρώτα το συντάκτη του Ratpack.gr, Χρήστο Κάβουρα. Νόμιζε ότι θα είχε ένα πρόγραμμα – παιχνίδι αλλά κουράστηκε λες και είχε περάσει όλη τη μέρα στα όργανα. Τουλάχιστον ο χώρος του YAVA Exclusive δεν του εξασφάλισε μόνο υψηλά στάνταρ προπόνησης, αλλά και ένα ευχάριστο περιβάλλον για να ξεκουραστεί μετά από αυτή.

Στα YAVA, εκτός από άρτιο εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, μπορείς να αξιοποιήσεις  το «Πρόγραμμα Επιβράβευσης μελών με Επιστροφή μετρητών», το οποίο ισχύει αποκλειστικά για κάθε ενεργό μέλος της αλυσίδας. Μόλις γίνεις μέλος, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το πρόγραμμα και θα αμείβεσαι με πόντους (1 πόντος = 1€), τους οποίους θα μπορείς στη συνέχεια να εξαργυρώνεις είτε με αγορά νέας συνδρομής ή πακέτου νέου υπηρεσιών είτε με επιστροφή μετρητών.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved