Άνδρες είμαστε, αποτοξίνωση κάνουμε

Μετά τις καλοκαιρινές κραιπάλες, ώρα για άμεσο «ξεφούσκωμα».

Λίγο η θάλασσα (που ανοίγει αντικειμενικά την όρεξη), λίγο οι μπύρες και οι «βουτιές» στη χωριάτικη, ήρθε το κουμπί του παντελονιού και αναστέναξε βαριά μόλις επιστρέψαμε στην πόλη! Ώρα για δραστικές λύσεις, διατροφή, επιστροφή στο γυμναστήριο και άμεσο «ξεφούσκωμα» με αποτοξίνωση!

Το ξέρουμε πως δεν αγαπάς τα πράσινα, όμως κάνουν καλό!

Το μάθαμε στο σχολείο, μας το φώναζε και η μάνα, ώρα να το κάνεις πράξη και να δεις πόσο δίκιο είχαν. Επίλεξε τα πράσινα αγαπημένα σου λαχανικά και βάλτα στην καθημερινή σου διατροφή. Όχι δύο μπιζελάκια και τρεις μπριζόλες! Θα είσαι δίκαιος. Το πιάτο θα μοιράζεται στα δύο και το μισό θα είναι πράσινο!

asdadfasdf

 Το νερό νεράκι!

Η2Ο! Δεν πιστεύω να χάζευες την ώρα της Χημείας! Και να χάζευες θα στα θυμίσουμε εμείς. Το θαυματουργό νεράκι είναι εδώ για να βοηθήσει τον μεταβολισμό σου και να προσφέρει στο στομάχι σου την αίσθηση του γεμίσματος κάθε φορά που πεινάς... Να θυμάσαι: Δεν πεινάς, διψάς! Κατανάλωσε νερό (όσο περισσότερο μπορείς) και αν θες πρόσθεσε μέσα του μία φέτα λεμονιού. Θα «καθαρίσει» τον οργανισμό σου και θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου!

asdfasdfasadfdffgh

Και κάτι που σίγουρα δεν ήξερες!

Και απουσιολόγος να ήσουν αυτά που θα διαβάσεις αποκλείεται να τα ήξερες!

Οι παρακάτω τέσσερις τροφές συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού! Δώσε προσοχή:

Πράσινο τσάι: Περιέχει πολυφαινόλες που έχουν πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Έχει διεγερτικές, πεπτικές, διουρητικές και αντιτοξικές ιδιότητες και θα σε βοηθήσει να «ξεφορτωθείς» τα περιττά κιλά!

Αγκινάρα: Περιέχει βιταμίνες, ασβέστιο, φώσφορο και άλλα θρεπτικά συστατικά που θα σου χαρίσουν ενέργεια, ενώ είναι επίσης γνωστή για τις διουρητικές της ιδιότητες.

Πικραλίδα: Είναι το ισχυρότερο και καλύτερο φυσικό διουρητικό και αποτελεί ιδανικό μέσο για αποτοξίνωση. Παράλληλα, αποτελεί μία τονωτική «ένεση» για τον οργανισμό σου!

Σημύδα: Θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τις τοξίνες και να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά την κατακράτηση υγρών.

Οκ, ωραία όλα αυτά αλλά, θα μου πεις, ΠΟΥ θα τα βρω αυτά όλα μαζί και πώς θα τα εντάξω στην διατροφή μου; Δίκιο έχεις, δεν είμαστε ούτε σεφ, ούτε έχουμε χρόνο για τρέξιμο στις λαχαναγορές... Έχουμε τη λύση και για αυτό! Υπάρχει ένα προϊόν –συμπλήρωμα διατροφής- που θα αποτοξινώνει τον οργανισμό σου και θα προετοιμάζει το σώμα σου για την απώλεια βάρους. Ένας καινοτόμος, εύκολος και φυσικός τρόπος για να τα εντάξεις στη διατροφή σου. το SUPERFOODS® SLIMDETOX! Περιέχει και τις τέσσρις τροφές που αναφέραμε πριν και η αποτελεσματικότητά του βασίζεται στη σύνθεσή τους!

dsdfgsdfgsdfg

Ξεκίνησε την επιχείριση «ξεφούσκωμα» με σύμμαχο το μοναδικό αυτό συμπλήρωμα και πολύ σύντομα τα παντελόνια σου θα αναπνέουν χαρούμενα... και το ίδιο κι εσύ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved