Ω θεοί! Το καστ του Sopranos κάνει reunion με νέα ταινία

Και όχι, δεν έχει να κάνει με γκάνγκστερς.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και χρόνια, περιοδικά και online εφημερίδες έχουν προσπαθήσει να οργανώσουν ένα reunion για το καστ του Sopranos, ακόμη και χωρίς τον μοναδικό James Gandolfini. Παρότι έχουν περάσει πολλά χρόνια, η σειρά έχει αποκτήσει το δικό της ορκισμένο κοινό και συνεχίζει να προσελκύει ολοένα και περισσότερους φανς (είναι από τις top στο online streaming).

Έχουμε γράψει γιατί το Sopranos είναι η πιο βαρβάτη σειρά όλων των εποχών. Τσέκαρε.

Να όμως που τελικά το καστ, θα συναντηθεί σε μία αναπάντεχη ταινία που (δυστυχώς για όλους εμάς) δεν έχει να κάνει με γκάνγκστερς. Πρόκειται για το Sarah Q σε σκηνοθεσία John Gallagher και παρουσιάζει με γλαφυρό και σχεδόν  κωμικό τρόπο, την προσπάθεια μίας κοπέλας να αναδειχθεί στην υποκριτική σκηνή του Μανχάταν.

Αυτή είναι η μόνη πληροφορία που υπάρχει μέχρι στιγμής για την ταινία, όπως φυσικά και τα ονόματα των ηθοποιών από το Sopranos που θα συμμετέχουν.

 

sopr3

 

Θα ξαναδείς λοιπόν τον Paulie (Tony Sirico), τον Pussy (Vincent Pastore) και τον Furio (Federico Castelluccio) που υπήρξαν στο πλευρό του Gandolfini, καθώς και τους  Jason  Molinaro (William DeMeo) και Burt Gervasi (Artie Pasquale). Πέρα από το καστ των Sopranos που θα συναντηθεί ξανά στο πλατό, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Emmy James με τους Burt Young και Sally Kirkland.

 

sopr5

 

Αυτό που παραμένει μεγάλο αίνιγμα, είναι το πώς θα τους αξιοποιήσουν. Και εντάξει, η ταινία μπορεί να μην έχει γκάνγκστερς, αλλά σταυρώνουμε τα δαχτυλάκια μας για να μην τους παρουσιάσουν ως προσκοπάκια. Σωστά;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved