Ο Tom Hardy αποκάλυψε το σενάριο του Venom

Και αναμένεται να πέσει πολύ ξύλο.

Ξέρουμε ήδη πως ο Tom Hardy ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ρόλο του Venom. Άλλωστε για να μπορέσεις να υποδυθείς τον υπ’ αριθμόν ένα εχθρό του SpiderMan, πρέπει να δείξεις απειλητικός, να «φουσκώσεις» και να μην εγκαταλείπεις την προπόνηση. Και ο Hardy τα κάνει όλα αυτά.

Μάλιστα μας έδειξε φωτογραφίες από την προπόνησή του.

Αυτό που παραμένει μέγιστο ερώτημα, είναι που ακριβώς θα κινηθεί το σενάριο. Θα πέσει ξύλο με τον Spiderman, ναι ή όχι; Ο ίδιος ο Hardy φρόντισε να ρίξει  φως στην υπόθεση, μιλώντας στην παρουσίαση της Sony. Το σενάριο θα είναι βασισμένο σε κόμιξ που κυκλοφόρησε το 1993 και στο οποίο ο Spiderman με τον Venom κάνουν μία «ανακωχή», με τον τελευταίο να μετακομίζει στο Σαν Φρανσίσκο. Όμως τα πράγματα γίνονται ζόρικο όταν ο οργανισμός Life Foundation, αποφασίζει να τον κυνηγήσει για να πάρει τον συμβιωτή του και να φτιάξει 5 μελλοντικούς «κακούς» - τους Scream, Phage, Riot, Lasher και Agony.

Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν αλλαγές ή θα εμφανιστούν οι συγκεκριμένοι, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα πως στην ταινία θα συμμετάσχουν οι Michelle Williams, Jenny Slate και Riz Ahmed.

Όλα αυτά, στις 5 Οκτωβρίου του 2018.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved