Αυτό εδώ το δίδυμο είναι οι μελλοντικοί Avengers του Westeros

Γιατί πρέπει να εναποθέσουμε ελπίδα στη «συμμαχία» Μπραν-Σαμ.

Θα έχεις καταλάβει ότι μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την ταυτότητα του Jon Snow, ο Bran Stark μπορεί να δει μέχρι και πόσες πίτσες θα φας από σήμερα μέχρι την Παρασκευή. Skill λέγεται και ο μικρός φαίνεται να το έχει εκμεταλλευτεί σωστά. Μέσα όμως σε όλη αυτή τη φαγωμάρα που επικρατεί στο Westeros, ο Bran βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο. Που δείχνει ότι ξέρει να χρησιμοποιεί το μυαλουδάκι του και ότι ξέρει ένα-δυό πράγματα περισσότερα από τον μέσο ιππότη που ξέρει μόνο να χλατσώνει κόσμο.

samt

Μιλώντας για ιππότες έχεις πάρει πρέφα το Knightfall;

Ο Sam όχι μόνο αποδεικνύεται Jedi στο Game of Thrones (ήρεμη δύναμη), αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του ηθοποιού που τον ενσαρκώνει, John Bradley, στην επόμενη σεζόν η συμμαχία με τον Bran θα αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμη για να αντιμετωπιστεί η απειλή από τον Βορρά. Και όχι μόνο. «Αυτό που τους συνδέει είναι ότι διαθέτουν ικανότητες που δεν έχουν οι υπόλοιποι» ανέφερε σε συνέντευξη του. «Μπορεί να μην τα καταφέρνουν στις μάχες σώμα με σώμα, αλλά είναι υπολογίσιμη δύναμη. Με τις ακαδημαϊκές γνώσεις του Sam και τα οράματα του Bran, η ομάδα γίνεται υπερφυσική» συμπλήρωσε ο Bradley, αφήνοντας υπονοούμενα ότι ο Night’s King θα τα βρει μάλλον σκούρα.

Αυτή θα είναι η δυάδα των Avengers από το Westeros, που θα κάνουν τη ζωή δύσκολη στους αντιπάλους του Jon Snow. Υπομονή όμως. Αργούμε ακόμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved