Το πιο βαρετό επεισόδιο στην ιστορία του Stranger Things

Με βαθμολογία 6.2 στο IMDB, παρακαλώ...

Αν ρίξεις μία μικρή ματιά στη βαθμολόγηση των επεισοδίων στο IMDB από τους τηλεθεατές, τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Stranger Things συγκεντρώνουν πάνω από 8,5 στα 10. Όμως όχι όλα.

Υπάρχει ένα που χαρακτηρίστηκε ως «μαύρο πρόβατο» της σεζόν και που ξέφυγε από τον χαρακτήρα της σειράς.

 wv publicity post launch still 31 000001 920x584

 

Ο λόγος για το ‘‘Sister’’ όπου η Eleven συναντάει την αδερφή της, Kali. Το επεισόδιο συγκεντρώνει 6,2 στα 10 και οι αδερφοί Ross και Matt Duffer, δεν παρέλειψαν να το υπερασπιστούν.

«Στην ουσία ήταν ένα τεστ.  Προσπαθήσαμε να τραβήξουμε το συγκεκριμένο επεισόδιο μακριά από την σειρά και όχι να χρησιμοποιήσουμε κομμάτια του για να γεμίσουμε άλλα επεισόδια. Μάλιστα κάποιοι κριτικοί μας κατηγόρησαν γι’ αυτή μας την απόφαση. Το ταξίδι της Eleven απέτυχε στο τέλος, αλλά αν δεν είχε γίνει αυτό δεν θα είχαμε και το συγκεκριμένο φινάλε στη σειρά», σχολίασαν οι δημιουργοί.

 

O Matt Duffer που μίλησε πριν λίγες ημέρες στο Vulture Festival, συμπλήρωσε. «Είναι λίγο περίεργο που δεν λύσαμε την ιστορία της Kali. Θα έλεγα ότι υπάρχουν πολλές ελπίδες να την ξαναδούμε». 

Ελπίζουμε όχι μόνο να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την ιστορία πίσω από τις δύο αδελφές, αλλά να ανανεωθεί και η σειρά για τρίτη σεζόν -  κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved