Δείτε πώς τα έφταξαν οι μπαγάσες.

Η επιτυχία, οι καλές κριτικές και ο ντόρος που έγινε από το «Blade Runner 2049» εν πολλοίς οφείλονται στα εντυπωσιακά εφέ και δη στα μεγαλόπνοα σκηνικά του. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα η «Workshop Weta» φαίνεται η προσοχή και η σχολαστικότητα που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια για να σχεδιαστούν και να χτιστούν τα μικροσκοπικά σκηνικά που ντύνουν την sci-fi ταινία.

Η εταιρεία από τη Νέα Ζηλανδία η οποία ειδικεύεται σε όσα σχετίζονται με το σχεδιασμό της παραγωγής και τα εφέ, δημιούργησε όλα τα κτίρια που βλέπουμε στην ταινία, συμπεριλαμβανομένων των «L.A.P.D.», «Trash Mesa» και «Wallace Tower».

f7

«Κάθε κτίριο χρειάστηκε περίπου μια εβδομάδα για να ολοκληρωθεί», λέει ο Ben Milsom, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για κτίρια μεγέθους στο ύψος ενός ή και δύο ανθρώπων τα οποία βασίζονται στη λεπτομέρεια. Όπως για παράδειγμα το LAPD που έχει ύψος 4,5 μέτρα, ή το Wallace Tower που μπορούσε να ανυψωθεί μόνο με γερανό ή το Trash Mesa που καταλαβάνει ολόκληρο το στούντιο!

blade runner 2049 miniatures 2jpg

 

Περάστε μια βόλτα από το βίντεο στην αρχή της σελίδας, για να μάθετε πώς φτιάχτηκαν όλα αυτά τα εντυπωσιακά σκηνικά που είδατε. Ή που πρόκειται να δείτε.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved