Θέλουμε να δούμε άραγε μια τηλεοπτική σειρά Hitman;

Όσο εκείνοι την ετοιμάζουν, εμείς θυμηθήκαμε με πόνο ψυχής τις 2 αποτυχημένες ταινίες.

Είναι πραγματικά αδιανόητο το πώς η κινηματογραφική βιομηχανία έχει καταστρέψει έναν τόσο εμβληματικό ήρωα, ακόμα και αν αυτός προέρχεται από τα video games. Τα Hitman δεν είναι απλά μία πετυχημένη σειρά παιχνιδιών, αλλά μία ολόκληρη ξεχωριστή ιστορία για τον κόσμο του gaming. Και η αλήθεια είναι πως του «47» δεν του έχουν φερθεί καθόλου καλά.

Η εποχή του Timothy Olyphant

Ο Olyphant είναι ένας από τους χαρισματικούς ηθοποιούς της νεότερης γενιάς του Χόλιγουντ, αλλά οι καλές δουλειές που έχει κάνει είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ο κόσμος τον θυμάται για τρία πράγματα: για το ότι υπήρξε το sidekick του Mark Wahlberg στο Rockster, ότι έκανε εκπληκτική δουλειά στο Deadwood με τον Ian McShane και ότι τα σκάτωσε επικά στο Hitman του 2007. Βέβαια το φταίξιμο δεν ήταν εξ’ ολοκλήρου δικό του, αφού το σενάριο δεν πλησίασε ούτε λίγο στην αινιγματική και σιωπηλή φιγούρα του 47. Το μόνο που μας έμεινε από την ταινία, ήταν η Olga Kurylenko.

Η ακόμη χειρότερη μοίρα με το sequel

Το reboot του Hitman με τον τίτλο «Hitman: Agent 47», ήταν για πολλούς μία ελπίδα για εξιλέωση. Μία ακόμη προσπάθεια που θα ξέπλενε την αμαρτία της πρώτης ταινίας. Αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα. Ο χαρακτήρας του Rupert Friend, ήταν περισσότερο action-hero τύπου Transporter, παρά ένας σιωπηλός δολοφόνος που ο κόσμος πιστεύει ότι δεν υπάρχει. Πολύ πιστολίδι και πολλές εκρήξεις. Αν καλοσκεφτείς πως όταν παίζεις Hitman καλείσαι ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ όλη αυτή τη φασαρία, τα ξενέρωμα είναι ξεκάθαρο. Το sequel όχι μόνο ήταν αποτυχία, αλλά έφαγε και σφαλιάρα στις εισπράξεις.

Πάντως και αυτοί εδώ οι τύποι πρέπει να αποκτήσουν δική τους ταινία.

Τελικά θέλουμε να δούμε μία σειρά;

Όσο και αν φοβόμαστε ότι οι παραγωγές θα τα κάνουν μαντάρα, όλοι μας θέλουμε να δούμε επιτέλους μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση του 47. Το καλό με τις τηλεοπτικές σειρές, είναι πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Αν το πρώτο επεισόδιο αποδειχθεί φλόμπα, πολύ δύσκολο θα καταφέρει να κρατήσει το κοινό στον καναπέ. Με ένα καλό σενάριο, πιστό στο παιχνίδι και έναν καλό πρωταγωνιστή, ίσως η ρετσινιά καταφέρει να φύγει.  Πάντως τα σχέδια για τη νέα σειρά, έρχονται από τα χεράκια του δημιουργού του John Wick, Derek Colstad. Και δεν ξέρουμε αν αυτό είναι καλό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved