Τι δουλειά έχει ο Μόλντερ στο Star Wars;

Βγάλαμε 4 κουλά σενάρια που πρέπει να γίνουν spin off ταινίες.

Mετά την ανακοίνωση ότι θα δούμε τόσο ένα spin off για τον Han Solo όσο και για τον Obi Wan Kenobi, σκεφτήκαμε τι ακριβώς θα γίνει με το franchise όταν τελειώσουν οι επιλογές. Τι θα έχουμε να δούμε από Star Wars;

Βάλαμε όλη την κουλαμάρα που μας δέρνει και βρήκαμε μερικές ιστορίες για spin off. Με λίγη τύχη και το σωστό promo, ίσως εξελιχθούν και σε μπλοκμπάστερ...

 

1. Οι σκλάβες του Jabba

jabba

Πρόκειται για prequel του ίδιου του χαρακτήρα που τον δείχνει σε μικρή ηλικία στο Tatooine. Ο μικρός Jabba μεγαλώνει σε έναν κόσμο γεμάτο έγκλημα και αλητεία. Η ταινία δείχνει την άνοδό του προς την κορυφή, όπου μετά από έναν εμφύλιο με τις συμμορίες της περιοχής, γίνεται ο απόλυτος crime lord του Tatooine. Μετά από το εμπόριο όπλων και τις τακτικές ληστείες, ο Jabba ξεκινάει αυτό για το οποίο θα γίνει θρύλος: τα σκλαβοπάζαρα.

2. Οι πράκτορες του άλλου πλανήτη

11 outrageous star wars fan fiction ideas they could use for the new trilogy and tv series 7

O Mulder και η Scully, καταφέρνουν να εντοπίσουν ένα Falcon που αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στον πλανήτη μας. Η Leia στρατολογεί τους πράκτορες με την υπόσχεση ότι θα βοηθήσει να σώσουν την αδερφή του Mulder, που βρίσκεται στο σκλαβοπάζαρο του Jabba the Hut. Η αποστολή για μπαμπεσιά στην Αυτοκρατορία αποτυχαίνει, η Scully πεθαίνει και ο Mulder εκπαιδεύεται ως Jedi.

Έχουμε γράψει και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα ταινία Star Wars.

3. Ο βρόμικος Jedi

11 outrageous star wars fan fiction ideas they could use for the new trilogy and tv series 8

Μετά τον θάνατο του Anakin (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει), ο Obi-Wan το ρίχνει στα ναρκωτικά. Η ταινία που θα είναι το πρώτο sci-fi drama και θα δείχνει την πτώση του Obi Wan, την πάλη του με τα ναρκωτικά και την αυτοεξορία του ως τιμωρία για τις πράξεις του. Εννοείται πως ο ρόλος πηγαίνει στον Ewan McGregor που έχει εμπειρία από τα Trainspotting.

4. Fast and the Furious: Star Wars Edition

nux

Ο General Hux και ο Kylo Ren αποφασίζουν να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους μια και καλή με τους Επαναστάτες, προκαλώντας τον Poe Dameron και τον Finn σε έναν αγώνα ταχύτητας. Οι εξατμίσεις παίρνουν φωτιά, διαστημόπλοια φορτώνουν για το υπερδιάστημα και η μοίρα ενός Γαλαξία κρίνεται στο χιλιόμετρο. Cameo εμφάνιση του Vin Diesel – προφανώς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved