Το Bloodborne γίνεται κόμικ κι εμείς απλά περιμένουμε καρτερικά

Τα πολλά μας εύσημα στην Titan Comics.

Η μεταφορά από τον κόσμο των video games σε αυτόν του χαρτιού έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και ίντριγκα.

Πέρα από το δεδομένο κόλλημα πολλών για τα κόμικς, η αναμονή, η προσμονή και η περιέργεια για το αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αποτυπώνεται γραφιστικά η εικονική πραγματικότητα είναι αυτά που μας εξιτάρουν, κορυφώνοντας την αγωνία μας. Την οποία η Titan Comics φροντίζει συνεχώς να κρατά στα ύψη.

Η αφοσίωση της εταιρείας στα βιντεοπαιχνίδια, όπως και στη σύνδεσή τους με το χαρτί και τα κόμικς διατηρούν επίσης ακμαία την υπόσχεσή της για να συνεχίζει να παράγει έργο, όπως έκανε με τους παράλληλους κόσμους των «Wolfenstein: The New Colossus», «The Evil Within 2» και «Dishonored 2».

giphy downsized


Η αξιοπιστία της, όμως, γύρω από τις δεσμεύσεις για τη δημιουργία τέτοιων κόμικς έρχεται να επαληθευτεί με την έκδοση ενός ακόμη τέτοιου, αναγκάζοντας τους φανς της «FromSoftware» να χτυπήσουν παλαμάκια.

Όπως αναφέρει το GamesRadar, η Titan Comics προετοιμάζει ένα νέο κόμικ με τίτλο Bloodborne: The Death of Sleep, βασισμένο φυσικά στο ομώνυμο video game και σε μία ιστορία γύρω από έναν κυνηγό τεράτων, τα οποία και εξολοθρεύει στα σκοτεινά σοκάκια της Yharnam.

Bloodborne Uh

 

Σεναριογράφος αυτού του κόμικ είναι ο Ales Kot, ενώ τον σχεδιασμό του ο Piotr Kowalski. Αμφότεροι έχουν μεγάλη επίγνωση του video game, πράγμα που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για την αποτύπωσή του στο χαρτί.

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι ανάλογο του κόμικ που είχαν βγάλει για τους Iron Maiden και το οποίο μπορείς να δεις  εδώ

bloodborne

 

Να ένας καλός λόγος για να μετρήσεις αντίστροφα μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved