Πόσο ηδονή να σε ανεβάζουν στη σκηνή οι Foo Fighters;

Δείτε τον θαυμαστή που «τα έσπασε» μαζί τους παίζοντας ντραμς.

Ακολουθεί αληθινή ιστορία απόλυτης ηδονής για κάθε φαν των Foo Fighters και όχι μόνο.

Ένας τύπος ονόματι Pierce Edge, δευτεροετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας πήγε ένα ωραίο βράδυ να δει την αγαπημένο του μπάντα. Αλλά πήγε με έναν και μόνο σκοπό: Να ανέβει on stage και να παίξει μαζί τους ντραμς σε ένα τραγούδι της. Και μάλιστα, ο συγκεκριμένος τύπος ήταν τόσο «αυθάδης», που όχι μόνο ζήτησε κάτι τέτοιο, αλλά ήθελε να τους συνοδεύσει σε ένα τραγούδι που δεν ήταν καν δικό τους. Στη διασκευή του πασίγνωστου «Under Pressure» των Queen!

Είχε πλάνο. Κάθισε στην πρώτη… γραμμή του πολέμου κρατώντας ένα πανό, μέσω του οποίου καθ’ όλη τη διάρκεια του live παρακάλαγε τον frontman των Foo Fighters, Dave Grohl να τον ανεβάσει στη σκηνή.

Του έσπασε τόσο πολύ τα ούμπαλα Τον συγκίνησε τόσο πολύ που τελικά τον ανέβασε. Για να ακολουθήσει αυτό:


Ο Pierce Edge και το πλακάτ του είχε, και στη σκηνή ανέβηκε, και τη selfie του έβγαλε, και το όνομά του άκουσε από κάτω, και τα… έσπασε με τα ντραμς που έπαιξε. Είχε πρόγραμμα!

Ασφαλώς και η selfie με τον Dave Grohl έχει γεμίσει likes στους λογαριασμούς του, κι ας του είπε «έβγαλες τη selfie σου, φύγε τώρα από τη σκηνή μου», αλλά αυτή η στιγμή απόλυτης ηδονής είναι που θα στιγματίσει το υπόλοιπο της ζωής του.

 

Πολλά μπράβο στον frontman των Foo Fighters που τον ανέβασε με κάθε ρίσκο, μα ακόμα περισσότερα «respect» στον τύπο που είχε τα άντερα να το κάνει και μάλιστα να παίξει με απίστευτη άνεση και χωρίς καμία… πίεση το «Under Pressure».

 

Όπως είπε και ο Dave άλλωστε, «θέλει πολλά κιλά "φρύδια" για να ανέβεις και να παίξεις μπροστά σε τόσο κόσμο».

Τρίζει η καρέκλα του Taylor Hawkins ή ιδέα μου;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved