Απ’ ότι φαίνεται θα δούμε σύντομα και ΤΑΙΝΙΑ Peaky Blinders

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς.

Όλα πάνε καλύτερα με το Peaky Blinders. Σε μερικές ημέρες θα ξεκινήσεις η 4η σεζόν της σειράς όπου ήδη ξέρουμε τι θα δούμε και μόλις τώρα έσκασε αυτό: ότι ο Steven Knight εξετάζει το  ενδεχόμενο να γυρίσει ταινία Peaky Blinders.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι φήμες καθότι ο Cillian Murphy παραδέχτηκε ότι υπάρχει αυτή η σκέψη, σε μία πρόσφατη συνέντευξη του για το Esquire. «Ο Steve έχει κάποιες ιδέες. Απαιτούν προσοχή, αλλά είμαι περίεργος να δω τι έχει στο μυαλό του» δήλωσε  ο ηθοποιός. Το ίδιο θέμα είχε σχολιάσει και στην Express, όπου ανέφερε πως δεν είναι και τόσο σίγουρος για το πώς να σκεφτεί το ενδεχόμενο για μία ταινία. «Ακούγεται ωραίο αλλά θα ήθελα πρώτα να μου το παρουσιάσουν πριν πω οτιδήποτε. «Θεωρητικά η ιδέα μ’ αρέσει αλλά σίγουρα θα ήθελα να ξέρω περισσότερα. Δεν είμαι σίγουρος ακόμη».

 

Σε κάθε περίπτωση η ιδέα έχει ήδη μπει και με την ταχύτητα που γράφει ο Knight τα επεισόδια, λογικά δεν θα δυσκολευτεί να βρει άκρη με την ταινία. Αν και θα μας πονέσει στην περίπτωση που ο Cillian Murphy δεν δεχτεί να συμμετάσχει.

Μην μασάτε. Πάμε γερά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved