Αυτά τα blockbuster που έπαιξαν το Καλοκαίρι και ΚΑΛΟ είναι να ΜΗΝ τα δεις

Το Rotten Tomatoes σε γλιτώνει από τις κακοτοπιές.

Το περασμένο Καλοκαίρι όπως και κάθε Καλοκαίρι από τη μέρα που εμφανίστηκε το Χόλυγουντ στη ζωή μας, η Αμερική ζει και αναπνέει στον ρυθμό του block buster. Άλλοτε καλά κάνει και άλλοτε βέβαια καταπίνει την απογοήτευση με το κουτάλι.

Επειδή εμείς σου παρουσιάζουμε αναλυτικά τι παίζει με τις ταινίες κάθε εβδομάδα, σου κάνουμε τις προτάσεις μας για το τι θα βλέπαμε και τι όχι με βάση τα τρέιλερ και τις κριτικές από το εξωτερικό, όπως κάνουμε και με τον κολλητό μας όταν ετοιμαζόμαστε να πάμε σινεμά δηλαδή, ήρθε η ώρα να τσεκάρουμε το εξής: ποιες ταινίες που έπαιξαν το Καλοκαίρι είναι ΚΑΛΟ να ΜΗΝ τις δεις.

Δε θα στο κρύψουμε άλλωστε πως κάποιες από αυτές και πήγαμε να τις δούμε με μεγαλές προσδοκίες και την ανυπομονησία μας την μοιραστήκαμε μαζί σου αλλά δεν...

Σε αυτή τη διαδρομή ένας πολύ καλός οδηγός θα είναι το γνωστό και μη εξαιρετέο Rotten Tomatoes που δεν χαρίζει κάστανα σε εκείνους τους παραγωγούς που βγάζουν σάπιο πράγμα στην αγορά. Όπως μπορείς να καταλάβεις και στις παρακάτω βαθμολογίες που «χάρισε» σε αυτά τα καλοκαιρινά block buster.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved