Μεταλλάδες την προσοχή σας: έρχεται νέος LIVE δίσκος από τους Iron Maiden!

Οι θρύλοι επιστρέφουν.

Κανονικά ένας live δίσκος των Iron Maiden δε θα έπρεπε να αποτελεί είδηση -αφού έχουν βγάλει ένα κάρο- ούτε για τον πλέον φανατικό οπαδό του σκληρού ήχου. Εδώ όμως είναι που σταματάει η λογική και μιλάει το συναίσθημα μιας και έχουμε να κάνουμε με ΑΥΤΗΝ την μπάντα. Και τις χιλιάδες αναμνήσεις που μας έχει χαρίσει.

Γιατί αν ήσουν μέσα σε κάποιες από τις θρυλικές αθηναϊκές τους συναυλίες (όπως το 1999 στο γήπεδο του Περιστερίου) τότε θα καταλάβαινες γιατί τα μηνίγγια χτυπάνε από την πώρωση όταν συνδυάζονται οι λέξεις Iron Maiden και live. Εδώ ασχολούμαστε με λιγότερο σημαντικές ειδήσεις σχετικά με αυτούς, στον live δίσκο θα κωλώναμε;

Προφανώς μιας και έχουν μεγαλώσει επικίνδυνα οι άνθρωποι δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους φόρμα, το λέει όμως ακόμα η καρδούλα τους (και η τσεπούλα τους θα έλεγαν κάποιοι κακεντρεχείς αλλά εμείς καθάρα οπαδικά τα απορρίπτουμε κάτι τέτοια).

Ο νέος live δίσκος που θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου θα αποτελείται από 15 τραγούδια ηχογραφημένα σε πολλά διαφορετικά μέρη του πλανήτη για τις ανάγκες της προώθησης του τελευταίου δίσκου τους, του «Book of Souls» (2015) και θα βγει σε βινύλιο, cd και download εκδοχή.

If Eternity Should Fail - Sydney, Australia

Speed of Light - Cape Town, South Africa

Wrathchild - Dublin, Ireland

Children of the Damned - Montreal, Canada

Death or Glory - Wroclaw, Poland

The Red and the Black - Tokyo, Japan

The Trooper - San Salvador, El Salvador

Powerslave - Trieste, Italy

The Great Unknown - Newcastle, UK

The Book of Souls - Donington, UK

Fear of the Dark - Fortaleza, Brazil

Iron Maiden - Buenos Aires, Argentina

Number of the Beast - Wacken, Germany

Blood Brothers - Donington, UK

Wasted Years - Rio de Janeiro, Brazil

Ο τίτλος του δε θα είναι τρομερά πρωτότυπος («The Book of Souls: Live Chapter») αλλά η αλήθεια είναι πως αν θέλαμε πρωτοτυπία θα ακούγαμε nu metal σαν τον Κώστα τον Χρήστου.

livechapter vinyl

Εδώ όμως μιλάμε για κλασικές αξίες και παρακαλάμε Θεούς και Δαίμονες να βάλουν το χεράκι τους για να έρθει ξανά το λατρεμένο συγκρότημα από τα μέρη μας. Μπας και ζήσουμε πάλι θρυλικές στιγμές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved