Η αλήθεια για την ταυτότητα του Jon Snow ήταν μες τα μάτια μας

Και ο George R.R. Martin φρόντισε να την κρύψει σωστά.

Εκτός από τις συμμαχίες, τους στρατούς που χτυπήθηκαν, τους χλαπάτσες που πέθαναν και τους δράκους που αναστήθηκαν, μία από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις που έγιναν στον 7ο κύκλο του Game of Thrones ήταν η πραγματική ταυτότητα του Jon Snow. Η φάση που μάθαμε πως είναι ο γιος του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Stark.

Ωστόσο όπως παρατήρησε πολύ σωστά ένας φίλος από το Reddit, η αλήθεια για την ταυτότητα του Jon Snow ήταν από καιρό μπροστά στα μάτια του κόσμου και κυρίως όσων είχαν διαβάσει τα βιβλία. Υπήρχε  ένα στοιχείο που δεν θα σου έλεγε τίνος παιδί ήταν ο πρώην Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς, αλλά που θα σε διαβεβαίωνε ότι δεν ήταν του Ned Stark.

 

Ο Ned ονόμασε τα παιδιά του από τους ανθρώπους που είχε στο πλάι του. Ο Robb ονομάστηκε έτσι από τον παιδικό του φίλο, Robert Baratheon. Ο Bran από τον αδερφό του τον Brandon, ο Rickon από τον πατέρα του και ο Jon Snow από τον John Arryn. Τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε τον Ned Stark σαν παιδί του ακόμη και αν δεν ήταν ο αληθινός του πατέρας.

Έξυπνο μπάρμπα-George, πολύ έξυπνο. Ελπίζουμε να μην τον μεταμορφώσεις σε Night King.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved