3 νέες επικές σειρές που θα βγάλουν τον πολεμιστή από μέσα σου

Για να περάσει το πένθος του Game of Thrones. 

Ο 7ος κύκλος του Game of Thrones μπορεί να τελείωσε, αλλά υπάρχουν σειρές για να καλύψουν το κενό που άφησε.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ολοκαίνουργιες επικές σειρές για να κολλήσεις και, πιθανόν, να μάθεις και λίγη ιστορία παραπάνω.

Έχουμε ήδη κάποια σιγουράκια εκεί έξω, αλλά οι παρακάτω 3 μιλούν στο μυαλό του κάθε ορκισμένου φαν του σπαθιού, της πολιορκίας και της επικής μάχης και θα μας βοηθήσουν να ξεχειμωνιάσουμε.

Ρίξε μία ματιά και θα καταλάβεις.

1. Britannia

Αν είσαι από εκείνους που αγάπησαν το Rome αλλά αγαπούν ακόμα περισσότερο τους αρχαϊκούς πολέμους, το Britannia του τηλεοπτικού δικτύου Sky φαίνεται πως θα είσαι υπερκαλύψει. Είμαστε στο 43μ.Χ. όπου οι Ρωμαίοι κάνουν την απόβασή τους στις ακτές της Βρετανίας, έτοιμοι να την υποτάξουν και να την προσαρτήσουν στην Αυτοκρατορία. Η ζωή θα αλλάξει για τους κατοίκους της Βρετανίας, που θα απευθυνθούν στους δρυίδες και τις περίεργες δυνάμεις τους ώστε να αντιμετωπίσουν την Ρωμαϊκή απειλή. Ο David Morrissey από το Walking Dead και η Kelly Reilly του Eden Lake έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jez Butterworth που προσέφερε την πένα του και στο SPECTRE. Πάντως το trailer φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

 

2. Knightfall

Μετά την επιτυχία του Vikings, το History Channel αποφάσισε να ποντάρει σε μία ακόμη medieval προσπάθεια, που ακούει στο όνομα Knightfall. Ξέχνα τους Βίκινγκς γιατί εδώ έχεις να κάνεις με Ναΐτες Ιππότες . Το περίφημο τάγμα μετά τις αποτυχίες στις Σταυροφορίες, αναθέτει σε έναν βετεράνο πολεμιστή τον Sir Landry (Tom Cullen) να βρει το Ιερό Δισκοπότηρο. Η όλη υπόθεση εξελίσσεται στη Γαλλία και θα αφορά την πτώση του Τάγματος που ενορχήστρωσε ο τότε βασιλιάς της Γαλλίας Φίλιππος εναντίον των ιπποτών. Βέβαια πριν φτάσουμε εκεί ευελπιστούμε να πέσει πολύ τσεκούρι και σπαθί σε κεφάλια. Και θα είναι μία ευχάριστη αλλαγή από τους Βίκινγκς.

 

3. Castlevania

Και εδώ έρχεται μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του Netflix. Το animated series του Castlevania, θα σου θυμίσει αναμνήσεις από τότε που ξημεροβραδιαζόσουν στα ηλεκτρονικά. Όμορφες εποχές, που το Netflix αποφάσισε να διηγηθεί ξανά μέσα από αυτήν εδώ την τηλεοπτική σειρά. Για όσους δεν γνωρίζουν, αφηγείται την ιστορία ενός κυνηγούν βρυκολάκων που τα βάζει με τον Δράκουλα και τους δαίμονες του προκειμένου να σώσει τον τόπο. Ίσως κλισέ σενάριο αλλά όλο το συγκινησιακό που έρχεται μαζί, θα μας κάνει να του δώσουμε σίγουρα μία ευκαιρία.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved