Ο 3ος κύκλος του True Detective επιστρέφει στον αμερικανικό Νότο

Ο Μαχερσάλα Άλι θα σκαρφαλώσει τα περήφανα βουνά του Αρκάνσας.

To True Detective επιστρέφει με τρίτη σεζόν. Εμείς είχαμε ήδη ενθουσιαστεί όταν μάθαμε ότι θα πρωταγωνιστεί ο Μεχερσάλα Άλι. Τώρα έρχεται και δεύτερο κύμα ικανοποίησης (βλέπεις, είμαι φειδωλός γιατί μετά από εκείνον το 2ο κύκλο ακόμα το φυσάμε και δεν κρυώνει).

Η πλοκή του τρίτου κύκλου θα «δανειστεί» στοιχεία από τον αφηγηματικό κόσμο της πρώτης σεζόν –όχι χαρακτήρες, αλλά στοιχεία του σεναρίου: ο πυρήνας της υπόθεσης θα είναι η διαλεύκανση μιας μακάβριας δολοφονίας στα βουνά Οζαρκς τα οποία ορθώνονται αγέρωχα στο Αρκάνας, εκεί στον αμερικανικό Νότο.

Το μυστήριο πίσω το έγκλημα φτάνει αρκετές δεκαετίες πίσω από την εποχή του συμβάντος, ενώ αφηγηματικά ο Πιτσολάτο που υπογράφει το σενάριο για όλα τα επεισόδια της σεζόν, θα κινηθεί σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους (στην πρώτη σεζόν έπαιζε με δύο περιόδους).

moonlight tainies evdomadas 1300

Μάλιστα ο επικεφαλής για τον προγραμματισμό της HBO, Κέισι Μπλόιζ, δήλωσε ότι ο Πιτσολάτο έχει γράψει αριστουργηματικά σενάρια και σχολίασε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα γυριστεί και τρίτος κύκλος της σειράς.

Επιπλέον μάθαμε και μερικά στοιχεία για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Άλι. Θα ονομάζεται Γουέιν Χέιζ και θα είναι αστυνομικός από Βορειοδυτικό Αρκάνσας.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί ο νέος κύκλος ούτε πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει (οι δύο προηγούμενοι είχαν από 8 ο καθένας). Την σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Τζέρεμι Σόλνιερ, που μας έχει παραδώσει το εξαιρετικό «Τα ερείπια είναι πάντα θλιμμένα» και το κλειστοφοβικό θρίλερ Πράσινο Δωμάτιο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved