Τι έγινε ρε παιδιά, η Μαργκό Ρόμπι παίζει σε νέα ταινία για τον Μεσαίωνα;

Άριστη επιλογή από τον δημιουργό του House of Cards.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι: όταν μιλάμε για Μεσαίωνα, αναφερόμαστε κανονικά στην περίοδο μέχρι τον 15ο αιώνα και την Αναγέννηση, όμως η αλήθεια είναι για όσους από εμάς είμαστε ΚΑΜΕΝΟΙ με τον Μεσαίωνα, ένα δύο αιώνες αβάντα του δίνουμε, αφού και τα επόμενα χρόνια μας γοητεύουν εξίσου.

Έτσι το άκουσα της είδησης πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την ταινία με τίτλο «Mary, Queen of the Scots» από τον δημιουργό του House of Cards, Beau Willimon, ο οποίος υπογράφει το σενάριο, μας έκανε να χαμογελάσουμε πλατιά –αφού, άλλο που δε θέλουμε, να δούμε από κοντά τη θρυλική ιστορική φιγούρα που μεσουράνησε τον 16ο αιώνα.

screen shot 2017 08 17 at 12 04 20 pm

Στον ρόλο της αυτού μεγαλειότης θα βρίσκεται η Saoirse Ronan ενώ τη μεγάλη της αντίπαλο, Βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, θα βρίσκεται (μικρή παύση εδώ για να ακουστεί ένα τα-ρα-τα-ταααα) η Μαργκό Ρόμπι!

Όχι δεν κρίνουμε αντικειμενικά, πρόκειται για μία από τις θελκτικές παρουσίες του γαλαξία που ακούει στο όνομα Παγκόσμιο Σινεμά. Κι η αλήθεια είναι πως δεν της λείπουν οι υποκριτικές δυνατότητες –απλά συνδυάζονται και με μία εμφάνιση που την ερωτεύεσαι δίχως αύριο.

Για να δούμε, λοιπόν, αν θα τα καταφέρει καλά και σε μια ταινία εποχής που αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2018.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved