Mόλις ακούστηκε ένα ΜΠΟΥΜ από το επίσημο τρέιλερ του NARCOS

Τρέχτε ματάκια να δείτε αγνό κι ανόθευτο πιστολίδι από την Κολομβία. 

Τα είχαμε ξαναπεί και πριν από μερικές μέρες, τότε που ανακοινώθηκε κι επίσημα από το Netflix η ημερομηνία για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Narcos: η 1η Σεπτεμβρίου θα είναι μια όμορφη μέρα κι ας πονάει το κεφάλι μας από το μεταδιακοπικό ξενέρωμα. 

Η σειρά που σε δύο μόλις σεζόν προσέφερε όσα «de puta» έχουν ακουστεί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ολόκληρης της Λατινικής Αμερικής μέσα σε μια δεκαετία, η σειρά που το χυμένο της αίμα αντιστοιχεί στο πρώτο δεκαήμερο εχθροπραξιών στον πόλεμο του Κόλπου, η σειρά που -καλώς ή κακώς- μας έκανε παραδόξως να δούμε με μια κάποια θετική ματιά έναν από τους μεγαλύτερους εγκληματίες της ανθρωπότητας, έρχεται και πάλι να μας κολλήσει στους καναπέδες.

giphy downsized

Αυτή τη φορά, ο Παμπλίτο θα 'ναι απών και οι κάμερες στραμένες σε εκείνους που κυνηγούν να ελέγξουν πλήρως τη φάση στο καρτέλ του Κάλι. Κι αυτό από μόνο του αποτελεί ένα στοίχημα, σε μια σειρά που αν μη τι άλλο ήταν μέχρι πρότινως άκρως προσωποκεντρική, με τα μάτια μας να γουρλώνουν κάθε φορά που ο Βάγκνερ Μόουρα εμφανιζόταν στις οθόνες μας. 

Για να τα λέμε κι όλα βέβαια, το Netflix μόλις φρόντισε να μας αναπτερώσει το ηθικό παρουσιάζοντάς μας το επίσημο τρέιλερ, με τον πράκτορα Όμπεριν Λα Πένια να σπαζοκεφαλιάζεται έχοντας μπροστά του την κολομβιανή Λερναία Ύδρα της κοκαΐνης. 

Δες. Προετοιμάσου. Έρχεται. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved