Πόσους φαντάρους έχει κάθε στρατός του GoT;

Μια ιντερνετική σελίδα σου λύνει όλες τις απορίες.

Σε περίπτωση που έχεις δει και το 3ο επεισόδιο Game of Thrones είναι πολύ πιθανό να έχεις την απορία «ποιος έχει ποιον» σε μια ενδεχόμενη μάχη. Με τον χαμούλη που προβλέπεται να γίνεται είναι λογικό κανείς να θέλει να μάθει αν οι Σταρκ του Βορρά μπορούν να μακελέψουν του Λάννιστερ της Δύσης σε mode «τρεις εμείς, τρεις εκείνοι, να τα βάλουμε κάτω να δούμε τι θα γίνει».

Φυσικά ήδη από τον 1ο κύκλο η ισορροπία στρατιωτικής δύναμης έπαιζε βασικό ρόλο στον τρόπο που εξελίσσεται η σειρά. Στο ενδιάμεσο βέβαια έχουν πεθάνει μερικές δεκάδες χιλιάδες κακόμοιροι κομπάρσοι και πρωταγωνιστές στις μάχες που έχουμε παρακολουθήσει, αλλά όπως φαίνεται το Γουέστερος και το Έσσος έχουν ακόμα πολλά κορμιά να ρίξουν στον πόλεμο.

untitled graphic 10

Από τους ελάχιστους στρατιώτες που μπορεί να προσφέρει το Dragonstone μέχρι την ορδή από νότια δόρατα που μπορεί να κατεβάσει το Ντορν, οι αριθμοί ποικίλουν. Και υπάρχει μία σελίδα στο ίντερνετ, για εκείνους που είναι πραγματικά αποκαΐδια του Game of Thrones, που μπορεί να σε ενημερώσει αναλυτικότατα για το πόσους φαντάρους, πόσο ιππικό, πόσα καράβια έχει κάθε στρατός του GoT.

Μάλιστα για ευνόητους λόγους, το τελευταίο 24ωρο είναι η σελίδα της ιντερνετικής εγκυκλοπαίδειας του Γουέστερος με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved