Ο Τομ Χάρντι στη δίνη του Γιουγκοσλαβικού εμφυλίου

Σε νέα ταινία για τον Πόλεμο της Βοσνίας.

Εδώ στο μικρό πρακτορείο ειδήσεων που έχουμε στήσει για τον Βρετανό ηθοποιό, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σε κοιτάξουμε με νόημα στα μάτια και με ζαβολιάρικο ύφος λες και κοιτάμε μωρό να σου πούμε: «τι σου έχουμε εδώ μωρέ;».

Ο Τομ Χάρντι θα είναι παραγωγός αλλά και πρωταγωνιστής σε νέα ταινία με θέμα τον Πόλεμο της Βοσνίας, τον πιο αιματηρό πόλεμο που γνώρισε η Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, και μια εφιαλτική εμφύλια σύρραξη λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα από τα δικά μας σύνορα.

Η ταινία θα ονομάζεται «My War Gone By, I Miss It So» και βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Anthony Loyd, δημοσιογράφου και πολεμικού ανταποκρίτη, ο οποίος είχε ζήσει τα γεγονότα από πρώτο χέρι.

Ο Loyd προερχόμενος από μια οικογένεια με παράδοση στον στρατό, βούτηξε στην άσχημη περιπέτεια του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου πολέμου με τα μπούνια. Γυρνώντας πίσω, εθισμένος στην αδρεναλίνη και αντιμετωπίζοντας οικογενειακά προβλήματα βρέθηκε να παλεύει και με κάτι ακόμα πιο εθιστικό: την ηρωίνη.

Όπως καταλαβαίνεις, ο αγαπητός μας Τομ που αρέσκεται στις σκληρές ιστορίες που σκαλίζουν τον πάτο την ανθρώπινης ύπαρξης, έχει βάσιμες πιθανότητες να μεγαλουργήσει για άλλη μία φορά με βάση αυτήν την πρώτη ύλη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved