Το Ghost Wars έχει το πιο τρομακτικό τρέιλερ που είδαμε τελευταία

Ένα μπράβο στο SyFy να το πούμε.

Το συνέδριο του Comic-Con του Σαν Ντιέγκο είναι αφορμή κάθε χρόνο για να ξεπετιούνται δεκάδες νέα τρέιλερ και ειδησούλες για το τι πρόκειται να δούμε προσεχώς στις οθόνες μας.

Δεν χρειάζεται να σου αρχίσουμε τώρα το namedroppings, είναι ακόμα πρωί. Αυτό που έχουμε όμως να σου πούμε είναι πως η νέα σειρά τρόμου με τίτλο «Ghost Wars» έχει (μάλλον) το πιο τρομακτικό τρέιλερ που είδαμε τώρα τελευταία. Κι ένα μπράβο στο SyFy που θα την προβάλει το Φθινόπωρο οφείλουμε να το πούμε.

Βρισκόμαστε στην Αλάσκα σε μία απομονωμένη κοινότητα. Μικρή παρένθεση εδώ για το εξής: το θέμα «κωμόπολη στη μέση του πουθενά» το έχουν εξαντλήσει οι Αμερικανοί, κι ιδιαίτερα σε τοπία με κρύο και χιόνι, κι όμως, τελικά, παραμένει ανεξάντλητο στα μάτια μας! Εκεί, λοιπόν, αρχίζει μία ιστορία με παράξενους κι ανεξήγητους (αρχικά) φόνους που τρομοκρατεί τους κατοίκους που ζουν στην Μέση του Πουθενά. Όπως ακούγεται και στο τρέιλερ: «ανίερα πράγματα συμβαίνουν».

Στα μεγάλα συν ο ροκ τραγουδιάρης που έγινε ηθοποιός κι έπαιξε και στο «Fight Club», ο τιτανοτεράστιος Meat Loaf, ο Vincent D’Onofrio στον ρόλο του παπά αλλά κι η παρανοϊκή φάτσα του Kim Coates που δεν χορταίναμε να χαζεύουμε στο Sons of Anarchy. Για πάμε λίγο με κλασικό αμερικάνικο τρόμο: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved