ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: Σε ισπανικό θρίλερ που κόβει την ανάσα!

Ο «Αόρατος Επισκέπτης» ήρθε για να μας καθηλώσει.

Από πιτσιρικάδες περιμέναμε πάντα τις καινούργιες ταινίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα –λες και είναι κάποιο δέμα που μας στέλνει η θεια μας από την Αμερική. Σίγουρα παλιότερα, τότε που δεν υπήρχαν τόσες επιλογές (dvd, streaming, downloading), η ατάκα «πάω κινηματογράφο» ήταν πιο πωρωτική. Τον τελευταίο καιρό όμως, κι επειδή χορτάσαμε κλεισούρα στο σπίτι, λέμε να ξεχυθούμε ξανά στα σινεμά φανατικά.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε κάθε εβδομάδα τις σκέψεις μας μαζί σου, για το ποιες ταινίες θα τρέξουμε να δούμε και ποιες θα αποφύγουμε όπως ο Διάολος το λιβάνι. Αγαπητέ ταινιοφάγε έλα εδώ να τσεκάρουμε παρέα τι καλό (και τι κακό) θα παίξει στις αίθουσες σε πρώτη προβολή από σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου.

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

O Ισπανός Οριόλ Πάουλο είχε εντυπωσιάσει του πάντες με «Το Σώμα» του 2012 –κι εμάς μαζί. Το ότι οι Ίβηρες παίζουν μεγάλη μπάλα (και) στα θρίλερ τα τελευταία χρόνια το έχουμε νιώσει στο πετσί μας ήδη από το [REC] του 2007. Δες το τρέιλερ της νέας ταινίας του με τίτλο «Αόρατος Επισκέπτης» όπου μπορείς να κόψεις την ένταση με μαχαίρι, κάνε την πρόσθεση όσων είπαμε και θα καταλάβεις γιατί ανυπομονούμε.

 

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ

Σε τελείως διαφορετικό κλίμα έχουμε ένα σενάριο που βγάζει γέλιο και μόνο με την ιδέα του. Στη γαλλική κωμωδία «Μ.Α.Τ: Μονάδα Αποδόμησης Τάξης» μια αστυνομικός αποφασίζει να ενταχθεί στις «ειδικές δυνάμεις» της υπηρεσίας, χωρίς όμως να έχει κανένα μα κανένα απαραίτητο προσόν. Έχει όμως μπαμπά υπουργό. Αυτό φτάνει. Καταλαβαίνεις τι χαμούλης προβλέπεται. Στα συν η παρουσία του υπερεπιτυχημένου Ντάνι Μπουν.

 

ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Το «Οverdrive» καταλαβαίνεις ήδη από το τρέιλερ πως θέλει να κλέψει λίγο από τη street γοητεία του Fast & Furious. Μάλλον δε θα μάθουμε αν τα καταφέρνει, γιατί η αλήθεια είναι πως οι απομιμήσεις δεν είναι το καλύτερό μας.

 

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

Κάποιο από εμάς, ονόματα δε λέμε συνειδήσεις δε θίγουμε, έχουν δει άπειρες ταινίες εποχής. Γιατί; Μάλλον ούτε οι ίδιοι ξέρουν, απλά το εξηγούν λόγω της αγάπης που έχουν στη βρετανική λογοτεχνία του 19ου αιώνα. Όχι όμως και Τζέιν Όστιν στο «Έρωτες και Φιλίες» ρε κορίτσια είναι σα να βάλουμε εσάς να δείτε φιλικά προετοιμασίας!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved