Σκορσέζε και Ντι Κάπριο ετοιμάζουν θρίλερ με φόνους, ινδιάνους και πετρέλαιο

Επιστροφή στα αμερικανικά 20's με μπόλικα πτώματα και σασπένς.

Άοκνος και σπιντάτος ο Μάρτιν Σκορσέζε. Μετά το Silence και την το reunion με τους Goodfellas, Ντε Νίρο και Πέσι, αλλά και τον Πατσίνο, για το «The Irishman», έχει στα σκαριά μία ακόμα ταινία με τον άλλο του αγαπημένο εδώ και περιίπου 15 χρόνια, από την εποχή των Συμμοριών της Νέας Υόρκης, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Μετά τον ντελιριακό «Λύκο της Γουόλ Στριτ», οι δυο τους θα συνεργαστούν για 5 σε ένα θρίλερ που βασίζεται στο βιβλίο «Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI».

Το βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν έχει ως θέμα του μια αληθινή ιστορία, τις δολοφονίες των μελών της φυλής Ινδιάνων Osage τη δεκαετία του ’20 στην Οκλαχόμα, λίγο καιρό αφότου είχε ανακαλυφθεί πετρέλαιο στη γη τους.

Αυτές οι ανθρωποκτονίες ήταν η πρώτη μεγάλη υπόθεση που ανέλαβε το νεοσύστατο τότε FBI υπό τη διεύθυνση του νεαρού τότε Έντγκαρ Χούβερ (τον οποίο έχει υποδυθεί ο Ντι Κάπριο J. Edgar του Ίστγουντ).

aviator scorsese dicaprio 560

Την υπόθεση είχε αναλάβει ένας πρώην Ranger του Τέξας, ο Τομ Ουάιτ, ο οποίος έστησε μια μικρή ομάδα μυστικών πρακτόρων, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και ένας  Ινδιάνος, ο μοναδικός που έχει δουλέψει μέχρι σήμερα στην υπηρεσία.

Παρόλα αυτά, η διαλεύκανση των δολοφονιών τους έφερε αντιμέτωπους με μια από τις πιο ανατριχιαστικές συνωμοσίες της αμερικανικής ιστορίας.

Την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ Έρικ Ροθ («Φόρεστ Γκαμπ» και« Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον»)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved