Τζoρτζ Μίλερ ακούς; Η Σαρλίζ Θερόν θέλει να γυρίσει prequel της Furiosa

Σενάριο υπάρχει, επιθυμία υπάρχει, απομένει να το αποφασίσει ο σκηνοθέτης.

Πριν δύο καλοκαίρια, όταν βγήκε στις αίθουσες το «Mad Max: Fury Road» έγιναν σαφή τρία πράγματα: Πρώτον, ότι έχουμε να κάνουμε με μία ταινία δράσης που δικαιωματικά κέρδισε μια θέση ανάμεσα στις κλασικές του είδους. Δεύτερον, ότι η Furiosa, ο ρόλος που υποδυόταν η Σαρλίζ Θερόν, επίσης καταχωρήθηκε στις κλασικές ηρωίδες αυτών των ταινιών. Το τρίτο αφορά τον Τομ Χάρντι. Με το Mad Max εδραιώθηκε στη σφαίρα των κινηματογραφικών super star. Η απήχηση του άγγιξε και το μέινστριμ ακροατήριο.

Ας μείνουμε στο δεύτερο. Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι βρίσκεται στα σκαριά ένα prequel για την Furiosa. Αυτό που καθυστερεί την επιβεβαίωση της φήμης είναι ο ίδιος ο Μίλερ που ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα προχωρήσει με αυτή την ιδέα ή όχι.

Αυτό όμως που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι η Σαρλίζ Θερόν επιθυμεί διακαώς να πρωταγωνιστήσει στο prequel. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή της πριν μερικές στο Variety.

«Θα ήθελα πολύ να το κάνω», είπε η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός. «Εξάλλου, όταν γυρίζαμε την ταινία είχαμε τρία σενάρια. Τα δύο από αυτά ήταν τα back stories για τους χαρακτήρες της Furiosa και του Max. Ο Μίλερ όμως είναι εκείνος που θα αποφασίσει».

mad max fury road

Παρόλα αυτά, ο σκηνοθέτης διστάζει. Στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει δύο ακόμα ταινίες για το franchise, από την άλλη αυτή την εποχή θέλει να κάνει λίγο πιο «ήσυχο» και όχι να αφοσιωθεί σε μια φαραωνική παραγωγή ενός blockbuster.

«Ξέρεις, όλοι αυτοί οι χαρακτήρες και το σύμπαν τους, βρίσκεται πάντα στο μυαλό σου. Τα κουβαλάς θες δεν θες. Προσπαθώντας να χτίσουμε όσο το δυνατό πιο πειστικά αυτόν κόσμο, φτάναμε όλο και πιο βαθιά στους χαρακτήρες, στο υπόβαθρό τους και έτσι καταλήξαμε να έχουμε τρία σενάρια. Ποιος ξέρεις, αν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες να κάνουμε ταινία και τα δύο εναπομείναντα».

Για την ιστορία, το Mad Max είχε κέρδη 378,9 εκατ. Δολάρια και κέρδισε 6 Όσκαρ. Από τη στιμγή πάντως που το σενάριο υπάρχει, ο Μίλερ θέλει κάποια στιγμή να το κάνει ταινία και η Θερόν λέει το «ναι» χωρίς πολλά πολλά, τότε αργά ή γρήγορα θα δούμε το prequel στις αίθουσες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved