Με το Dunkirk ο Χάρι Στάιλς γίνεται ο νέος Χιθ Λέτζερ

Υπερβολή, αλλά αυτό υπονόησε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Νόλαν.

Η αλήθεια είναι ότι όταν μάθαμε για το καστ του πολυαναμενόμενου Dunkirk, ένας τεράστιος αστερίσκος εμφανίστηκε πάνω από το όνομα του Χάρι Στάιλς. Ο Στάιλς έγινε γνωστός από τους One Direction, ένα συγκρότημα που κάνει όλα τα 13χρονα κορίτσια του πλανήτη να ριγούν.

Κάτι το γεγονός ότι ο Στάιλς ουδέποτε έχει παίξει σε ταινία, κάτι ότι όλοι γνωρίζουμε τις υποκριτικές επιδόσεις του Τζάστιν Τίμπερλέικ, που και αυτός πριν κάνει το πέρασμα στην μεγάλη οθόνη ήταν στους *NSYNC (είχε βέβαια ως προϋπηρεσία την παρουσίαση του Disney Club μαζί με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κριστίνα Αγκιλέρα), οι ενδείξεις ήταν (και είναι) εκεί ώστε να προβληματιζόμαστε στα σοβαρά για την επιλογή του Νόλαν να εμπιστευτεί έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας στον Στάιλς.

Φυσικά, ο Αμερικανός σκηνοθέτης γνωρίζει τις μουρμούρες που έχει προκαλέσει η απόφασή του και για αυτό σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Tonight, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας που καταπιάνεται με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας έναν κάπως παρακινδυνευμένο παραλληλισμό.

shutterstock 5799729f

«Όταν επέλεξα τον Χιθ Λέτζερ για το ρόλο του Τζόκερ, πολλοί εξέφρασαν τον προβληματισμό τους. Πρέπει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και για αυτό λέω ότι ο Χάρι είναι ιδανικός για το ρόλο. Είμαι σκηνοθέτης και βασίζομαι στο ένστικτό μου, στην ικανότητά μου να αντιλαμβάνομαι ποιος είναι ο κατάλληλος για ένα ρόλο.

Τον Χάρι δεν τον γνώριζα, είχα ακούσει το όνομά του από τα παιδιά μου, αλλά δεν ήμουν εξοικειωμένος με τη δουλειά του. Μόλις όμως ήρθε στην οντισιόν αντίκρυσα έναν χαρισματικό τύπο που διαθέτει δύο βασικές αρετές ενός καλού ηθοποιού: ειλικρίνεια και επιδεξιότητα».

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά για το ρόλο του Στάιλς –και τα trailer που έχουν κυκόφορήσει δεν βοηθούν ιδαίτερα - εκτός από το όνομα του χαρακτήρα του (σ.σ. Άλεξ). Επίσης, γνωρίζουμε ότι προφανώς δεν του δόθηκε χαριστικά ο ρόλος επειδή τα παιδιά του Νόλαν άκουγαν One Direction, αλλά πέρασε εξαντλητικές οντισιόν μαζί με 100άδες άλλους, πιο έμπειρους, ηθοποιούς.

Το Dunkirk θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Αυγούστου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved